Search
Vineri 17 August 2018 14:45:07
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

Activități distractive de 1 iunie, la Sun Plaza

Activități distractive de 1 iunie, la Sun Plaza

Mai e puțin până la sărbătoarea tuturor copiilor, iar dacă ești în București, îți recomandăm să petreci cu prichindelul tău la Sun Plaza, unde veți avea parte de multă distracție.

Începeți ziua în forță cu jocul în mărime naturală Angry Birds, amenajat la parter, în zona Sun Atrium. Pentru a vă asigura reușita, cel mai bine trageți împreună de praștie, iar dacă veţi dărâma toţi porcușorii verzi, veți primi un premiu marca Angry Birds. Participarea este gratuită, iar distracția e garantată! Jocul în mărime naturală Angry Birds va fi la Sun Plaza până pe 10 iunie, zilnic între orele 12:00 și 20:00, așa că puteți reveni pentru o nouă porție de voie bună.

Angry Birds_3

După ce v-ați făcut de cap cu păsările furioase, vizitați Ferma Animalelor amenajată în Green Atrium, unde vă așteaptă replici ale viețuitoarelor de la fermă: oițe la stână, o familie fericită de porcușori, șoricei gata să dea atacul la brânza și multe alte patrupede.

Micuțul tău poate învăța lucruri interesante la cele 5 workshop-uri interactive, ce au loc începând cu ora 11:00. Va descoperi „puterile magice” ale fructelor și legumelor, dar și ce înseamnă să deții o fermă și cum trebuie să avem grijă de animale.

La final te așteaptă o demonstrație culinară în care se vor prepara bunătăți folosind produse sănătoase. După o zi plină de distracţie la Ferma Animalelor, prichindelul tău are toate șansele să devină cel mai priceput fermier.

Angry Birds_2

La marea sărbătoare a copiilor va fi prezent şi dinozaurul Sunny, alături de care te poţi fotografia între orele 11:00 și 15:00.

Te așteptăm cu drag la Sun Plaza, destinația ideală pentru sărbătorirea Zilei Copilului!

Angry Birds_4
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

forty eight − = 38

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×