Search
Vineri 21 Septembrie 2018 21:11:04
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se pregătesc pentru al doilea copil

Cântăreaţa Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu au o căsătorie fericită şi o minunăţie de fetiţă, Elena Carolina, în vârstă de 1 an și 10 luni.

cu Carolina

Foto: facebook

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt extrem de emoţionaţi de când au aflat că familia lor se va mări. Vestea a fost împărtășită de cei doi soți pe rețelele de socializare. „Dragii mei, sunt foarte emoționată să împărtășesc cu voi o veste frumoasă! Voi deveni mămică pentru a doua oară! Vă îmbrățișăm cu drag. Toți 4!”, a scris Alina Sorescu.

Designerul Alexandru Ciucu a postat, la rândul lui, mesajul: „Noi trei vrem să vă spunem că vom fi patru. La anul prin primăvară. Vă îmbrățișăm pe toți”.

“Ne doream să-i facem repede un frățior sau o surioară Carolinei, pentru a nu fi mai apoi o diferență mare de vârstă, să crească împreună. Suntem norocoși și recunoscători că am fost binecuvantați cu cel de-al doilea copil imediat ce ne-am propus și abia așteptăm să vină pe lume în primăvara anului urmator”, mărturisește Alina Sorescu.

Carolina-Ciucu

Foto: facebook

În primăvară Alina spunea că micuţa Carolina a luat câte ceva atât de la ea, cât şi de la soţul ei. “A început să meargă, a început să vorbească, zice mama, tata, şi multe altele. Merge cu viteză chiar. Prima dată a zis mama, spre bucuria mea, dar a zis şi tata la foarte scurt timp. I-am rupt turta, iar de pe tavă a ales întâi microfonul, apoi cheia de la maşină, peria de păr şi centimetrul. Deci a luat de la fiecare câteva”.

Recent Alina le-a mai făcut o surpriză fanilor, atașând o fotografie în care i se poate distinge clar sarcina, alături de care a postat un mesaj de mulțumire:

cu burtica

Foto: facebook

„Am fost copleșită de numărul mare de mesaje pe care le-am primit de când am anunțat că vine al doilea bebe…
Apreciez cu tot sufletul urările voastre frumoase și trimit aceleași gânduri bune către voi! Vă mulțumesc“.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighty + = ninety

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×