Search
Sambata 18 August 2018 08:08:33
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

”Basme cu cai” – Pentru copiii de toate vârstele

Basme cu cai

Sâmbătă, 20 iunie, între orele 11.00 – 13.00 avanpremiera spectacolului “Balaurul”, un eveniment unic, o poartă spre distracție dar mai ales spre farmecul reîntoarcerii la copilărie și aventură.

O CLIPĂ DE COPILĂRIE ADEVĂRATĂ…

Avanpremiera de sâmbătă este primul spectacol dintr-un șir lung de show-uri explozive bazate în primul rând pe joc, mister și personaje de legendă. Caii, cavalerii și balaurii sunt eroii care vor purta publicul spectator pe aripi de poveste. Spectacolul de pe 20 iunie este un spectacol caritabil, dedicat în totalitate copiilor orfani și copiilor cu dizabilități.

Dorim să aducem puțină lumină și bucurie în sufletul copiilor care nu au părinți, bunici și nici pe altcineva aproape și menit să le dea frâu liber imaginației lor…de aceea îi invităm să ne fie alături și să-și trăiască o clipă de copilărie adevărată, în compania cailor prieteni, balaurilor din poveste și lumii de basm pe care ne străduim să o creăm timp de 2 ore pentru ei. “ a spus Valentin Vasilescu, coordonatorul proiectului Basme cu cai.

 

Amplasat în incinta Colloseum Retail Park, “Basme cu cai” aduce pe piața românească de profil, un nou concept de entertainment urban, neconvențional și extrem de popular în Europa Occidentală și nu numai.

Balaurul“ este primul spectacol din ciclul basmelor aplicate în arenă pe care noi le propunem publicului din România. În țări precum Austria, Olanda, Gemania sau Belgia, genul acesta de spectacole este foarte apreciat de public. Ne propunem să-i introducem pe toți cei care vin să ne vadă, într-o lume de vis, plină de mister, cu prințese, cavaleri și balauri, așa cum ne-am obișnuit din foile de poveste ale copilăriei”, a declarat Valentin Vasilescu.

Vă asteptăm, pentru a descoperi universul Basmelor cu cai la Colloseum Retail Park, din Sos. Chitila, nr. 284, cu tribună acoperită, popcorn la discreție, distracție garantată și foarte mult mister. Have fun!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − = two

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×