Search
Miercuri 17 Iulie 2019 17:24:02
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

Captain America îndrăgostit de fiica lui Phil Collins

Captain-America-îndrăgostit-de-fiica-lui-Phil-Collins

Foto: ok-magazin.de

De câteva zile, presa americană vuieşte despre un nou cuplu la Hollywood. Este vorba despre faimosul Chris Evans, interpretul personajului Captain America într-o serie de filme inspirate din universul Marvel, şi Lily Collins, actriţă şi fiica celebrului Phil Collins.

Cei doi s-au cunoscut în luna februarie, la tradiţionala petrecere organizată de revista Vanity Fair după gala de decernare a premiilor Oscar.

O sursă din anturajul lor a declarat publicaţiei Us Weekly: “Sunt abia la începutul relaţiei lor. Însă se distrează foarte bine împreună şi sunt dispuşi să îşi acorde timpul de care au nevoie pentru a vedea în ce direcţie se îndreaptă relaţia lor”.

La 33 de ani, Chris Evans este considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. În viaţa personală, Evans a avut două relaţii mai serioase, una de doi ani cu actriţa Jessica Biel şi alta, cu năbădai, alături de actriţa Minka Kelly. Pe plan profesional, Chris Evans s-a făcut remarcat prin rolurile din filmele “Ţestoasele Ninja”, “Cei patru fantastici”, “Căpitanul America” şi “Răzbunătorii”.

La 25 de ani, Lily Collins este în plină ascensiune profesională. A devenit cunoscută prin rolurile interpretate în filme precum “Oglindă, Oglinjoară”, “Profesoara de engleză” şi “Povestea unui campion”. Nici Lily Collins nu a scăpat de ochii vigilenţi ai presei, menţionate fiind relaţiile cu câţiva actori celebri printre care Jamie Campbell Bower, Thomas Cocquerel şi Taylor Lautner.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixty four + = seventy one

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×