Search
Vineri 21 Septembrie 2018 21:52:49
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

Cezar, băieţelul lui Pavel Stratan, manechin la 6 anișori!

Pavel Stratan

Foto: facebook

Tatăl micuţului Cezar, Pavel Stratan, nu mai vrea cu orice preț să-și vadă fiul actor ori cântăreț, precum Cleopatra, care, în urmă cu nouă ani, a intrat în Cartea Recordurilor cu șase premiere. I-a găsit un domeniu provizoriu, podiumul de modă.

Artistul a urcat pe podiumul unui consacrat festival de modă găzduit de Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, însoțit de fiul său, Cezar, de doar șase anișori. Cei doi au prezentat două costume personalizate realizate de designerul Daniel Robu, membru al Asociației Naționale a Croitorilor din Italia. Pavel  Stratan (44 ani) nu este la prima experiență similară. El a mai urcat pe podium la invitația lui Cătălin Botezatu, în urmă cu ceva ani.

pe podium

Foto: facebook

Spre deosebire de sora sa şi aşteptările tatălui său, mezinul familiei, Cezar Stratan nu a devenit un următor copil minune al muzicii așa cum familia sa spera. Tatăl său a declarat că, în ciuda aptitudinilor micuţului, acesta va avea primul său album la vârsta de 5 ani. A trecut un an de atunci însă fără ca albumul să apară.
Familia Stratan a părăsit România și s-a mutat cu traiul în Republica Moldova.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− seven = one

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×