Search
Marti 14 August 2018 10:24:32
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

Cum sa activezi in mod natural imunitatea familiei cu Activit Colostru Premium?

In aceasta perioada, imunitatea familiei este greu pusa la incercare. Racelile si virozele sunt la tot pasul, iar arsenalul medicamentos uneori parca nu mai face fata. Pentru a combate aceste neplaceri o vorba inteleapta spune ca ”e mai bine sa previi decat sa tratezi”. De aceea este indicat sa stimulezi in mod natural imunitatea organismului astfel incat acesta sa lupte independent impotriva factorilor destabilizatori ai mediului.

poza coperta ColostruPentru a veni in sprijinul sistemului imunitar, natura ne pune la dispozitie diverse resurse care ne pot ajuta sa trecem cu bine de sezonul racoros. Colostrul este una din cele mai valoroase elemente naturale, fiind supranumit ”aurul lichid” datorita compozitiei deosebite si a numeroaselor beneficii aduse organismului. Este compus din peste 200 de ingrediente importante ( anticorpi, factri de crestere, vitamine , minerale etc.) ce au ca functie principala protejarea si regenerarea celulelor in organismul uman si care nu se regasesc intr-o astfel de concentratie in niciun alt produs natural.

Putem beneficia de aceste proprietati fie dupa nastere, prin laptele matern, fie cu ajutorul colostrului bovin care dispune de atribute similare. Colostrul bovin este o resursa terapeutica valoroasa ce vin ein sprijinul sistemului imunitar, dar si in tratamentul afectiunilor infectioase. De asemenea, protejeaza sistemul gastrointestinal, ajuta organismul sa lupte impotriva afectiunilor respiratorii, creste randamentul fizic, sustine absorbtia fierului si reducerea nivelului de glucoza din sange. Sunt numai cateva din numeroasele beneficii pe care colostrul le poate aduce atat organismului copiilor, cat si al adultilor.Cum sa activezi in mod natural imunitatea familiei cu Activit Colostru Premium?

Colostrul bovin se regaseste intr-o compozitie unica alaturi de vitamina C in produsul natural Activit Colostru Premium, creat special pentru necesitatile bebelusilor, ale copiilor de toate varstele, dar si ale adultilor. Activit Colostru Premium contine colostru bovin de cea mai inalta puritate, colectat in primele 6 ore dupa primul muls, fiind un produs cu un puternic efect antioxidant, de intarire a sistemului imunitar si de regenerare a organismului.

Pana la 31 ianuarie 2016, prin achizitionarea Pachetului Promotional format din 3 cutii Activit Colostru Premium, ai sansa de a castiga unul din cele 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 450 lei, sau o jucarie Diney din cele 60 puse in joc in cadrul concursului organizat de Ropharma, brandul desemnat  fi cel mai de incredere in ochii mamelor din Romania atunci cand vine vorba de produse naturale pentru sustinerea sanatatii copiilor.

Pachetul promotional Activit Colostru Premium este acum disponibil in farmaciile Ropharma, dar si pe magazinul online www.ropharma-healthcare.ro.

Mai multe detalii despre campanie, despre produsele Ropharma si noutati despre ofertele speciale pe pagina de Facebook Ropharma

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = forty eight

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×