Search
Vineri 17 August 2018 14:45:28
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

ProTectis® a găzduit primul eveniment de educare şi informare cu privire la beneficiile echilibrului florei bacteriene intestinale

Ziua Florei Bacteriene îşi propune să ofere mai multe informaţii despre microflora intestinală şi rolul acesteia în funcţionarea normală a organismului, într-o manieră prietenoasă şi ușor de înţeles, atât pentru cei mici, cât şi pentru adulţi. Folosind o abordare neconvențională, ProTectis® îi invită pe toţi cei interesaţi de sănătatea lor şi a celor dragi, la o sesiune interactivă de informare, în cadrul căreia microflora intestinală devine personajul principal, iar rolul acesteia în viaţa noastră de zi cu zi este explicat prin activităţi distractive în aer liber. Astfel, prin atelierele de creaţie din cadrul evenimentului şi prin jocurile interactive, copiii vor învăţa în mod practic diferenţa dintre bacteriile bune şi cele rele, dezvoltându-şi, totodată, imaginaţia. În plus, toţi participanţii la eveniment vor pleca acasă cu suveniruri de la ProTectis®, constând în foto-magneţi, tricouri, mascote şi căni personalizate la faţa locului.

“Am lansat această inițiativă de educare şi informare cu adresabilitate largă, tocmai pentru că problematica echilibrului microflorei intestinale ne priveşte pe toţi, încă din prima zi de viaţă. De aceea, părinţii trebuie să înțeleagă care este rolul acesteia în buna dezvoltare a micuţilor și, totodată, să ia măsurile necesare pentru a preîntâmpina dezechilibrele care pot apărea în organism, mai ales în condiţiile stresante ale vieţii moderne. În calitatea sa de brand global, ProTectis® îşi asumă astfel de iniţiative, acestea fiind parte firească din misiunea sa de a contribui activ, în fiecare zi, la sănătatea a milioane de oameni.”, declară Cristian Stanciu Country Manager, Ewopharma AG România.

În organismul nostru sunt miliarde de bacterii. În timp ce unele pot fi dăunătoare, altele ne sunt benefice, trăind în simbioză cu sistemul nostru digestiv, ajutându-ne, de exemplu, să digerăm hrana și apărându-ne de bacteriile dăunătoare.

Cele mai multe dintre aceste bacterii aparţin familiei Lactobacillus – fiind componente ale florei intestinale normale. Unele dintre aceste bacterii benefice au fost utilizate de secole în produse alimentare cum ar fi iaurt, salam, brânză, varză murată și sos de soia, diverse civilizații recunoscând posibilele lor beneficii pentru sănătate.

 

Despre ProTectis®

ProTectis® reprezintă o gamă de suplimente alimentare, care se bazează pe acțiunea unei tulpini specifice de bacterii bune denumită Lactobacillus reuteri Protectis, cu eficacitate dovedită clinic. Lactobacillus reuteri Protectis este una dintre foarte puținele tulpini de bacterii bune adaptate să supraviețuiască în tractul gastro-intestinal uman, la orice nivel al acestuia. Cele mai multe dintre speciile de lactobacili provin din mediul exterior și sunt, prin urmare, doar rezidenți temporari, proveniţi din alimente.
ProTectis® suplimentează flora intestinală cu bacterii bune contribuind astfel la refacerea si menţinerea echilibrului acesteia, proliferarea microorganismelor dăunătoare fiind combătută eficient.

Cauzele dezechilibrului florei bacteriene intestinale pot fi multiple: un regim alimentar nesănătos, poluanţi din mediul înconjurător, substanţe toxice, stresul şi oboseala cronică, administrarea antibioticelor sau a altor medicamente. Acest dezechilibru poate avea numeroase consecinţe neplăcute, principalele simptome fiind colicile infantile, diareea, constipaţia precum şi scăderea imunităţii organismului.

Eficacitatea şi siguranţa produselor ProTectis® sunt dovedite prin peste 100 de studii clinice. Ȋncepând din anul 1996 au fost administrate peste 1 miliard de doze zilnice, la nivel mondial.

 

Despre Ewopharma AG

Ewopharma A.G este reprezentată în 17 ţări din Europa Centrală și de Est, având 335 de angajați și atingând o cifră de afaceri în 2014 de 112,5 mil. Euro.

În România, povestea de succes a început în 1992 cu un singur angajat, echipa Ewopharma reunind astăzi 33 de colegi. Formăm o echipă matură, performantă, ne place precizia, corectitudinea și lucrul bine făcut, adăugând în rețetă și câteva ingrediente native – energia, efervescența și pasiunea spiritului latin.

 

Vom rămâne și în anii ce vin aceeași echipă solidă oferind comunității medicale din România accesul la servicii de calitate elvețiană și produse farmaceutice de top.

Pentru mai multe detalii despre ProTectis® vă rugăm vizitați: http://www.protectis.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

forty − thirty five =

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×