Search
Sambata 18 August 2018 08:08:31
  • :
  • :

Parenting la puterea mami!

Româncele de aur de la Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness

Româncele de aur

Foto: infomm.ro

Weekend-ul trecut a avut loc la Reghin, Campionatul Balcanic de Culturism şi Fitness eveniment organizat de Federaţia Română de specialitate, sub egida Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness. Concursul este considerat cel mai important în vederea pregătirii sportivilor pentru Campionatele Europene care vor avea loc în perioada 13-18 mai, în Spania.

Sportivii care au intrat în competiţie au făcut un adevărat spectacol de frumuseţe şi disciplină sportivă. Premiile, diplomele şi medaliile aferente prestaţiei lor au fost înmânate de preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean împreună cu preşedintele Federaţiei Balcanice.
Cel mai numeros lot de sportivi participanţi la Balcaniadă a fost lotul României, iar sportivii români, fete şi băieţi, au fost ovaţionaţi la scenă deschisă pentru performanţele şi rezultatele obţinute în concurs. Clasamentul final al competiţiei plasează România pe locul II, la doar un punct distanţă de ocupanta locului I, Bulgaria. În acelaşi clasament pe locul III se află Serbia, locul IV a fost atribuit Macedoniei, iar pe locul V s-a clasat Bosnia.

Au participat aproximativ 200 de sportivi din ţări precum Bulgaria, Bosnia, Muntenegru, Serbia, Macedonia, care s-au întrecut la 26 categorii de concurs, printre care Fitness Feminin, Culturism, Men’s Physique sau Bikini Fitness.

medaliatele cu aur

Foto: libertatea.ro

Cele mai multe medalii de aur au fost obţinute de românce, acestea reuşind să se claseze pe primul loc. Laura Cupşa la categoria Fitness, Andra Moscu la categoria Bikini Fitness junioare şi Oana Diana Betrix sunt sportivele noastre medialiate cu aur. În total, fetele au obţinut patru medalii de aur, trei de argint şi o medalie de bronz. Şi băieţii s-au ridicat la nivelul competiţiei, primind 2 medalii de aur, 6 de argint si 5 de bronz.

După un asemenea rezultat, întrega echipă a României este încrezătoare în şansa de a repeta istoria în Spania.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = seven

LogoMAMI_2014_H

Mami, mami, hai cu noi!

Dacă îți place ce facem, dă-ne like cu drag!

×