Kidman

Nicole Kidman

Cum reușește să se mențină mereu în formă? Clar una dintre căile alese de ea este printr-un ritual de alergare respectat cu seriozitate. Aici este serioasă și mereu echipată corespunzător.

Sursa imagine: Celebrity Gossip.

 

Bruma

Carmen Brumă și Mircea Badea

(acești Angelina Jolie și Brad Pitt ai României)

Carmen Brumă e căsătorită cu Mircea Badea, iar împreună au un bebe, pe Vlad. Care nu merge la sala ca cei doi, dar probabil că va fi educat să aibă cei 7 ani de la… sală :).

Jumătatea sensibilă și frumoasă a cuplului sportiv din media, Carmen Brumă a devenit din prezentatoare TV un adevărat consultant în menţinerea unui corp frumos prin dietă şi sport. Carmen arată bine, chiar și în pozele din sarcină. Aspectul actual ar fi lucrat atât prin dietă, cât și prin prezența constantă la sală de 3 – 4 ori pe săptămână, lucru care explică parțial transformarea de la 86 kg în tonica prezentă de acum.

Badea

Mircea Badea este un personaj sportiv, pozitiv, care promoveaza mișcarea, atât prin vorbe, cât și prin fapte, chiar dacă uneori exagerează cu anumite ieșiri. Dar se aceptă orice, că până la urmă lucrează în showbiz-ul! În stilul său caracteristic, Badea îi „trage de urechi” pe cei care se vaită că nu au timp de exerciţii fizice: „M-au amuzat mereu argumentele încărcate de superioritate emanate fără provocare ale celor care susţin că n-au timp să-şi întrebuinţeze hoitul întrucât, probabil, salvarea planetei şi susţinerea grijilor Universului este un job 24 din 24. La fel de amuzanţi întru imbecilitate sunt şi cei care uzează de propoziţia:”Ăla doarme în sala.” de fiecare dată când vine vorba despre creaturi fără trei rânduri de şunci şi cu fundul situat înca în zona mediană” a scris Mircea Badea pe blogul său.

Sursa foto: Liberatea și bucătăraș.ro.

 

Branza

Ana-Maria Brânză

Chiar dacă este sportivă cu acte, Ana-Maria este mereu promotoare a mișcării, participând la foarte multe evenimente, printre care și cele de alergare.

Campioana mondială la scrimă, Ana Maria Brânză, a participat alături de mama sa, Maria, la evenimentul organizat de COSR şi partenerul său cu ocazia lansării campaniei „Mulţumesc mamă!”.

„Probabil că în fiecare dintre copiii dumneavoastră trăieşte un campion, trebuie doar să învăţaţi cum să îl scoateţi la suprafaţă. Eu am mers la sport pentru că mă distram şi am ajuns să îmi construiesc un mod de viaţă din asta”, declarase atunci Ana-Maria.

Sursa foto: Facebook.

 

Radulescu

Mihaela Rădulescu

Alt profil de vedetă! Venind din teviziune și ajungând în toată lumea, plină de experimențe, este o adeptă a unui stil de viață tonic. Arată absolut admirabil la atâția ani de când ne-am obișnuit cu ea pe sticlă.

Sursa foto: Facebook.

 

SeanPenn

Sean Justin Penn

Sean Justin Penn este laureat a 2 premii Oscar. Remarcabil actor, regizor și om politic. Remarcabil ca alergător. Poziția este de lăudat.

Sursa foto: justjared.com

 

Marin-alergand

Andreea Marin

… care este vedeta prezentă aici pentru că susține tot ce e bun și frumos! Pentru că merge la crosuri de alergare! Anul trecut a reușit să fie memorabilă venind să susțină echipa care reprezenta fundatia ei, „Prețuiește Viața”, la Maratonul DHL de pe Valea Prahovei. Venind, venind, dar încălțată pe tocuri cui printre alergători, da, Andreea Marin se califică între vedetele care participă la crosuri de alergare! Atât și voie bună!

Sursa foto: Facebook.

 

Fergie-alergand

Fergie

Îșți place Black Eyed Peas? Solista lor, Fergie face jogging prin Hollywood, în pantaloni foarte scurți sau mulați, încercând să probeze zicale: „Cine lucrează şi tace, mai multă treabă face”.

Sursa foto: Pop Sugar.

 

DeNiro

Robert De Niro

Mare actor american care culmea a jucat în rolul Midnight Run. La cum e în plină vogă alergatul noaptea, probabil că organizatorii ar putea îl invite pe De Niro împreună cu Nicole Kidman și Sean Penn la cursa anuală de traversare ca Podului Basarab, important punct strategic pentru circulația terestră din Europa de Est, de ce nu din lume!

Sursa foto: Zimbio și GeekTyrant

 

Chiuhulescu

Roxana Ciuhulescu

Vedeta cu cele mai lungi picioare din România cu se zicea cândva a schimbat câteva posturi între timp plecând de la ProMotor, unde ne obișnuisem, dar este mereu sportivă și plină de energie. Chiar mă întrebam când va schimba motorul pe o emisiune mai sportivă? Dar lucrurile se intâmplă atât de repede în România…

Sursa foto: Facebook.

 

Madonna

Madonna

„The Material Girl” și noua s-a antrenoare, Nicole Winhoffer, au lansat o nouă serie de DVD-uri de antrenamente, ceea ce arată că nu trebuie doar să alergi de plăcere, ci poți să o faci și într-un mod extrem de lucrativ. Cu toate acestea, celebra vedetă se parcă că ar fi revenit la sentimente mai bune cu ex-trainer-ul ei Tracy Anderson, cu care ar putea relua colaborarea. Eu aștept DVD-urile lui Andrei Roșu, pentru că amândoi au petrecut timp atât în studiouri, cât și la alergat! Pe muzică originală „”Gaz pe foc”.

Sursa foto: Pop Sugar, dailymail.co.uk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *