15 lucruri ca să fii o mămică modernă

foto: pinterest.com

Să devii mamă, este cel mai minunat lucru pentru marea majoritate a femeilor. Şi chiar este! Sentimentul de a fi mămică este absolut unic.

Fiecare proaspătă mămică alege ce fel de mamă vrea să fie. Dar şi aici, ca în orice altceva…există o modă, un trend spre care pare că tind marea majoritate.

Până la urmă, indiferent cum alege să fie, cu siguranţă fiecare mămică va creşte copii minunaţi!

Totuşi, iată 15 cele mai frecvente lucruri pe care o mămică modernă le face:

1. Nicio mămică nu este “oficial însărcinată” dacă nu postează pe facebook un mesaj, o poză, sau o ecografie în acest sens. Anunţul se face cu surle şi trâmbiţe, se lasă cu sute de like-uri şi commenturi pentru urări de bine.

foto: wetpaint.com
foto: wetpaint.com

2. Primul lucru la naşterea celui mic…este postarea tot pe conturile de socializare a pozei cu notă bebeluşului şi un mesaj gen “bine ai venit dragul nostru”. Bineînţeles că de acum încep să curgă poze zilnice, sau cel puţin săptămânale cu evoluţia bebeluşului: primul zâmbet, primul dinţişor, prima reuşită la oliţă.

3. Deşi asta se întâmplă de când lumea, o mămică cool neapărat alăptează…iar despre acest lucru trebuie să afle toată lumea. Aşadar poza ei de profil este neapărat un selfie cu ea şi copilul când îl alăptează.

foto: ca.news.yahoo.com

foto: ca.news.yahoo.com

4. O mămică modernă, este neapărat “ O mămică purtătoare”, adică are tot felul de accesorii: sling, wrap, ham, etc în care îşi poartă bebeluşul. Căruciorul a devenit brusc un accesoriu demodat…

15 lucruri ca să fii o mămică modernă
foto: livescience.com

5. Mămica în trend nu cumpără decât alimente bio, cereale organice, biscuiţi fără gluten.

6. O super-mămică îşi va tatua numele sau măcar dată naşterii celui mic într-o zona cât mai vizibilă!

foto: imagekb.com

7. La maxim 1 an, copilul trebuie să aibă propriul lui cont de Facebook!

8. Iar la maxim 2 ani are deja propria tabletă! Cu jocurile lui preferate descărcate, cu propria parolă, că doar ştia să mânuiască touch-screen-urile înainte de a merge în picioare!

foto: minimoiblog.com
foto: minimoiblog.com

9. Mămică modernă este departe de a fi plictisitoare! Ea are trotinetă ei, sau role sau biclă…identice cu cel mic.

foto: pinterest.com
foto: pinterest.com

 

10. Fie că are băiat sau fetiţă, o mămică în trend are în dulapul ei cel puţin 2-3 ţinute identice cu cel mic! Iar dacă este fetiţă, musai au şi ojă pe unghii la fel!

11. Mămica modernă îşi ia copilul peste tot, la coafor, la shopping, la cafea, chiar şi la serviciu.

foto: blogs.babycenter.com
foto: blogs.babycenter.com

12. Defapt ieşirile cu cel mai bun prieten copilul sunt chiar mai plăcute decât cu prietenii adulţi!

13. Nu este nimic mai cool decât să ieşi la supermarket cu bebeluşul tău pe care îl poziţionezi în căruciorul de cumpărături!

15 lucruri ca să fii o mămică modernă

14. Unor mămici célèbre, li se pare absolut normal şi super tare să îşi boteze copiii gen: Bluebell Madonna, Diva Muffin, Fuchsia sau sau Bronx Mowgli.

15. Un alt lucru extraordinar pe care îl face o mămică modernă este escaladarea munţilor! Nu există limita de vârstă în acest sens. Fie că este mic şi îl pui în sisteme speciale de cărare sau pe umeri, ori de mânuţă, căţărările pe munte sunt cele mai la modă ieşiri!

0601_up2
foto: radioboston.wbur.org

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *