5 trucuri vestimentare ca să pari mai slabă

5 trucuri vestimentare ca să pari mai slabă

Ai mai pus pe tine 1-2 kg şi durează ceva timp până le vei da jos. Nu te îngrijora! Dacă vei urma trucurile noastre vei reuşi să le camuflezi cu succes.

Focalizează atenţia asupra decolteului tău frumos, mizează pe talia de viespe şi evită tot ce nu te avantajează, chiar dacă se poartă. Iată alte trucuri care te vor ajuta, indiferent de conformaţia ta.

  1. Culorile

Mizează pe culori mate şi închise, ţesături fluide şi fine, cu imprimeuri discrete, care cad lejer pe trupul tău şi crează impresia unei siluete subţiri. Adoptă, fără ezitare, tunicile, care se şi poartă, sau bluzele. Dă iluzia verticalităţii purtând numai culori uni şi evită veşmintele în stil englezesc, chiar dacă se poartă (carouri, cute).

  1. Croiurile

Lasă în dulap (sau fă-le cadou) topurile prea scurte şi pantalonii cu talia joasă care nu fac altceva decât să accentueză colăceii de pe abdomen. Ca regulă generală, evită bluzele mulate sau foarte largi. De asemenea, evită suprapunerea mai multor veşminte şi ai grijă la buzunarele cu clape ale pantalonilor care lărgesc fesele şi coapsele.

2

  1. Materialele

Nu purta bluzoane (jachete largi şi bufante, care cad pe şolduri) sau jachete scurte din materiale sintetice. Ţesăturile groase, ca tweed-ul sau velurul sunt materiale care, fără discuţie, te arată mai grasă. Preferă bumbacul, jerseul sau materialele fluide. Microfibra nu e alegerea bună dacă ai puţină burtă sau braţele “flasce”. Vei arăta mult mai bine cu o bluză fluidă şi decoltată.

3

  1. Tocuri şi accesorii

Nu purta pantofi prea fini sau gentuţe minuscule, bijuterii prea fine sau centuri subţiri. Vor contrasta puternic cu silueta şi vor sublinia imperfecţiunile. Alege botine din piele suplă, evitând-o pe cea sintetică. Poartă tocuri înalte care îţi vor lungi silueta şi te vor subţia.

4

  1. Pune-ţi în valoare atuurile

Focalizează atenţia asupra atuurilor tale: faţă, bust, sau orice altă parte a corpului care îţi place şi pe care o consideri drăguţă. Aplică un machiaj mai accentuat al ochilor, o coafură mai elaborată, sau bijuterii excentrice care vor atrage privirile către decolteu. Dar nu exagera!

5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *