5 vedete masculine care seamănă izbitor cu taţii lor

Se spune că, de obicei, fetele seamănă cu taţii iar băieţii cu mamele. Dar sunt şi excepţii de la această regulă”. Iată câteva vedete autohtone masculine ale căror trăsături sunt izbitor de asemănătoare cu cele ale tăticilor. Mai mult decât atât, copiii au îmbrăţişat şi o cariera artistică precum cea a părintelui.

Florinel (47 de ani) şi Florin Piersic (79 de ani)

Chiar dacă Juniorul a fost întotdeauna copleşit de notorietatea tatălui şi a spus că nu-l va putea egala vreodată, în esenţă cei doi „Piersici” sunt identici. „Nu gândim la fel pe meserie, sunt zone de interes diferite. Dar sunt prea mare ca să mai fiu întrebat ce se întâmpla acum 15-20 de ani, când nu ştiam pe unde o să merg (…) Nu sunt în competiţie cu seniorul. Ştiu că pe el îl opreşte toată lumea şi vrea să pună mâna pe el… Are o energie foarte bună şi împrăştie foarte mult bine în jurul lui. Mă chinui să fac asta la un nivel mai mic şi în alte feluri”, explica, la un moment dat, Florinel.

Florin Piersic
Foto: ziarebotosani.ro

Ştefan Bănică Jr. (48 de ani) şi Seniorul

Din generaţiile anilor ’90 puţini sunt cei care şi-l mai amintesc pe Seniorul Bănică, însă din spusele părinţilor sau bunicilor se poate afla că a fost, fără doar şi poate, unul dintre cei mai buni actori ai României. Actorul a decedat în mai 1995, la vârsta de 62 de ani. Asemănarea dintre cei doi bărbaţi Bănică este izbitoare: „Mi-a plăcut mereu să mi se spună că semăn cu tata. L-am invidiat, dar am mers pe drumul meu. Am făcut liceul de muzică şi apoi am studiat teatrul. Cine mai cânta în anii ’90 rock’n’roll?!”, spunea Bănică Jr. la un moment dat.

Ştefan Bănică
Foto: agentiadepresamondena.com

Mădălin Voicu Junior şi Mădălin Voicu Senior

Asemănările fizice dintre cei doi sunt evidente, la fel şi cele la nivel emoţional. Probabil că acestea sunt motivele pentru care bărbaţii nu s-au înţeles niciodată. „Noi aveam o relaţie normală maximum şase luni! După aceea ne certam! Nu contează cine începea, chiar nu are nicio importanţă!”, a declarat Juniorul într-o emisiune TV. „Mădălin Voicu a fost supărat pe mine acum vreo 5-6 ani că poate nu mă adunasem de pe drumuri. Aveam o viaţă mai boemă, îmi trăiam viaţa. Dar de atunci m-am însurat… am revenit la normalitate!”, a continuat acesta.

Mădălin Voicu
Foto: agentiadepresamondena.com

Ionuţ Dolănescu şi Ion Dolănescu

Despre Ionuţ Dolănescu (43 de ani) s-a spus întotdeauna că este rezultatul cel mai bun dintre Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu – decedat la 65 de ani, doi oameni frumoşi şi talentaţi. Însă la prima vedere este clar că fiul seamănă mai mult cu tatăl, mai ales astăzi, când nu mai are chiar 20 de ani. „Pe mine şi pe tata ne-a unit cântecul. Eram o curiozitate pentru public în 1981. Cred că tata, la fel ca mama, nu m-ar fi urcat pe scenă dacă nu ştia că am talent, de aceea mă simt dator să readuc în faţa publicului cântecele lui. Voi interpreta cântecele vechi”, povestea Ionuţ Dolănescu după moartea tatălui său.

Ionuţ Dolănescu
Foto: trilulilu.ro

Călin Geambaşu (39 de ani) şi Petre Geambaşu (72 de ani)

Petre Geambaşu are un fiu care-i seamănă trup şi suflet. Seniorul i-a oferit lui Călin educația și sprijinul necesare pentru a deveni un artist respectabil iar acum se mândreşte de rezultat.

Călin Geambaşu
Foto:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *