6 mămici celebre cu fete care le seamănă izbitor

Până la un punct este cât se poate de firesc ca cei mici să le semene părinţilor lor, indiferent dacă aceştia sunt sau nu celebri. Însă uneori asemănarea este atât de izbitoare, încât copiii sunt ca două picături de apă cu cei care i-au adus pe lume. Iată câteva imagini în care fetele seamănă leit cu mamele lor.

Dana Savuică şi Julie

Se pare că fiica Danei Săvuică, Julie, moşteneşte atât frumuseţea mamei sale, cât şi dezinvoltura acesteia. De asemenea Julie a moştenit pasiunea mamei ei pentru modă. Fiica fostului manechin a creat o colecţie de haine pentru adolescente. Este vorba despre Juliette, o linie de ţinute smart şi de ocazie, cu preţuri accesibile, spune creatoarea, Julie Stanciu.

Dana Savuica
Foto: evzmonden.ro

Alexandra Cepraga şi Kitty Cepraga

Ambele sunt celebre, frumoase şi talentate. Cristina Cepraga, sau Kitty, cum o ştim cu toţii, nu a vrut să profite de numele de familie şi s-a străduit să îşi clădească o carieră prin forţele-i proprii. A şi reuşit. Cu mama sa are o legătură apropiată, specială, iar asemănările fizice sunt evidente.

Kitty Cepraga
Foto: libertatea.ro

Ionela Prodan şi Ana Maria Prodan

Fiica – impresară de succes, mama – o renumită cântăreaţă de muzică populară. Ana Maria şi mama sa, Ionela, seamănă ca două picături de apă, cu diferenţa că Ana Maria îşi poartă părul în stilu-i caracteristic, adică foarte creponat! Doamna Ionela Prodan se menţine în formă excelent, iar fiica sa a moştenit gena, altfel nu se explică tonusul de invidiat, mai ales că este mămica a trei copii.

6 mămici celebre cu fete care le seamănă izbitor
Foto: stiri.com.ro

Anastasia Lazariuc şi Ileana Lazariuc

Pe Anastasia Lazariuc toată lumea a adorat-o încă de la început. Melodiile sale au ajuns cu uşurinţă la sufletele oamenilor, iar privirea calină şi zâmbetul larg cucereau pe dată. Ileana nu a avut o carieră atât de impresionantă, iar acum s-a dedicat în totalitate vieţii de familie alături de Ion Ion Ţiriac. Între mamă şi fiică este o diferenţă de 30 de ani, însă asta nu se simte prea mult. Anastasia poartă şi acum aceeaşi mărime la haine precum Ileana.

Ileana Lazariuc
Foto: antenastars.ro

Loredana Groza şi Elena

Din punctul de vedere al trăsăturilor, cele două seamănă perfect şi acesta a fost un lucru evident încă din copilăria fiicei. Acum, asemănarea este şi mai puternică, pentru că Elena adoră să se îmbrace la fel ca mama ei, binecunoscută pentru gusturile bune pe care le are în materie de modă.

Loredana Groza
Foto: agentiadepresamondena.com

Nico şi Alexandra Matei

Dacă le vezi de departe sau din spate nu prea-ţi vine să spui care dintre ele este mama sau fiica, de teamă să nu faci vreo gafă. Asta este situaţia în momentul în care le pui una lângă cealaltă pe Nico şi pe fata ei, Alexandra.

Nico
Foto: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *