7 tătici celebri mândri de fetiţele lor

Multe vedete autohtone sunt discrete în privinţa vieţii personale, mai ales dacă la mijloc sunt şi copii. Aşa se face că unii tătici celebri de la noi au ascuns multă vreme minunile de fetiţe pe care le au. Iată câţiva dintre ei.

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, fire zburdalincă, a fost şi va rămâne un mare cuceritor. Avea doar 20 de ani, când a devenit tătic, lucru care l-a speriat îngrozitor şi l-a determinat să facă un pas înapoi. A avut nevoie de 13 ani ca să-şi asume rolul de tată şi din acel moment e nedespărţit de fetiţa lui, Carmina.

7 tătici celebri mândri de fetiţele lor
Foto: libertatea.ro

Adrian Enache

Cântăreţul a ţinut-o multă vreme departe de ochii presei pe Diana, fiica sa. A reuşit acest lucru până în momentul în care Diana a decis să se apuce de muzică şi să îi calce pe urme faimosului ei tătic. E talentată şi plină de energie precum tatăl ei, aşa încât are toate şansele să devină un nume cunoscut pe firmamentul muzicii romaneşti.

Adrian Enache
Foto: acasa.ro

Adrian Cristea

Fotbalistul a devenit tătic în urmă cu mai bine de şase ani, însă multă vreme nu şi-a luat rolul în serios. Din acest motiv puţini au fost cei care ştiau de existenţa unui copil în viaţa lui. Între timp Adrian s-a apropiat de fetiţa lui Rania de care este foarte mândru şi pe care o încurajează în pasiunea ei, moda.

Adrian Cristea
Foto: wowbiz.ro

Cabral

Mândru nevoie mare de fetiţa lui, Inoke, simpaticul Cabral mărturiseşte ca nu a trăit degeaba până acum. Chiar dacă este despărţit de mama fetiţei, Cabral îi acordă acesteia toată atenţia. Este grijuliu, îi face toate poftele şi se mândreşte că Inoke seamănă perfect cu el.

Cabral
Foto: cabral.ro

Cristian Boureanu

De mai bine de 13 ani, Cristian Boureanu este tatăl unei fetiţe, pe nume Ioana. Chiar dacă mariajul cu mama fetiţei s-a încheiat, politicianul nu şi-a neglijat niciodată îndatoririle de tată.

Cristian Boureanu
Foto: libertatea.ro

Irinel Columbeanu

Pe Irinuca am cunoscut-o încă de când a venit pe lume şi asta datorită părinţilor care au fost de acord ca naşterea micuţei să se petreacă în direct. După divorţul de Monica, omul de afaceri a câştigat custodia copilului şi a decis să o expună mai puţin pe Irinuca.

Irinel Columbeanu
Foto: libertatea.ro

Jorge

Cu o figură de puşti, este destul de greu de imaginat în postura de tătic. Cu toate astea, Jorge are o minune de fetiţă, în vârstă de şapte ani. Avea doar 25 de ani când a devenit tată! Cântăreţul nu s-a afişat prea des cu micuţa deoarece după divorţ, Carina a rămas în grija mamei.

Jorge
Foto: bucatarici.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *