A născut Dana Nălbaru!
Foto: unica.ro

Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei HI-Q, a născut în această dimineaţă cel de-al doilea copil. La 38 de ani, vedeta şi-a mărit familia cu un nou membru, foarte dorit şi aşteptat. Dana a adus pe lume un băieţel, perfect sănătos, care este cel de-al doilea copil al ei şi al lui Dragoş Bucur.

După o sarcină complicată, care i-a provocat mari dificultăţi faţă de prima sarcină, Dana Nălbaru poate respira uşurată. Aşteptarea a luat sfârşit şi la primele ore ale dimineţii, Dana l-a născut pe fiul ei şi al actorului Dragoş Bucur.

gravida
foto: facebook

Cântăreaţa nu s-a putut abţine şi a dorit să împartă imensa bucuria şi cu prietenii virtuali de pe contul ei. În acelaşi mesaj, Dana Nălbaru a dezvălui şi care va fi numele micuţului, Kadri.

„În dimineaţa aceasta a venit pe lume micuţul nostru Kadri. Suntem fericiţi şi împliniţi şi-i mulţumim lui Dumnezeu pentru această minune!”, a mărturisit Dana imediat ce şi-a recăpătat puterile după naştere.

dana si dragos
Foto: agentiadepresamondena.com

Dana Nălbaru se numără printre cele mai discrete artiste din showbiz-ul românesc. Ea a încercat să-şi ţină viaţa personală cât mai departe de ochii presei şi ai curioşilor. Este căsătorită cu actorul Dragoş Bucur, pe care l-a cunoscut la o filmare, şi au împreună o fetiţă pe nume Sofia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *