A sosit al patrulea copil al faimoasei Kimora Lee Simmons, vedetă şi model celebru în America

Kimora Lee Simmons
foto: facebook

Imediat după împlinirea vârstei de 14 ani, Kimora Lee Simmons, a primit un contract exclusiv de modeling cu Chanel. Micuţa norocoasă a fost luată sub tutela faimosului designer Karl Lagerfeld şi a început să lucreze pentru Chanel. Şi-a câştigat rapid locul în lumea modei după ce, în anul 1989, a închis colecţia haute couture a lui Karl Lagerfeld. Acesta a fost primul pas important spre o carieră internaţională de succes.

Pe lângă pasiunea ei cea mare, Kimora a cochetat şi cu televiziunea. A apărut în roluri mici în televiziune și film precum ”Beauty Shop”, ”Brown Sugar” şi ”Waist Deep”. A apărut și în videoclipuri muzicale pentru Ginuwine sau Usher and Rich Gang.

În 2003, Kimora a fost unul dintre juraţii emisiunii ”America Next Top Model”. De asemenea a fost co-prezentator pentru Sony Television a unui talk-show legat de viață & stil.

A lansat în august 2007 propriul reality show, intitulat Kimora. Spectacolul, o cronică din viaţa de zi cu zi, prezintă problemele zilnice ale frumosului model dar şi rolul de mamă sau de director de firmă.

Kimora a lansat şi o carte, ”Fabulosity: What It Is and How to Get It” care a fost publicată de HarperEntertainment în februarie 2006. Cartea este gândită să funcționeze ca un „manual de stil de viață” pornind de la spiritualitate și finanțe, la modă şi frumuseţe. A lansat, de asemenea, cinci parfumuri pentru femei: ”Goddess”, ”Golden Goddess”, ”Seductive Goddess”, ”Baby Phat Fabulosity” şi ”Love me”.

Kimora
foto: poptower

În martie 2008, primarul din St. Louis i-a oferit cheia orașului şi a decretat ziua de 18 martie 2008 ”Ziua Kimora” în St. Louis.

Pe Russell Simmons l-a cunoscut în noiembrie 1992 la ”Săptămâna Modei din New York City”, când ea avea doar 17 ani şi el 35 de ani. După o relaţie de şase ani, cei doi s-au căsătorit, iar din mariajul lor au rezultat două fetiţe: Ming Lee Simmons, acum în vârstă de 15 ani şi Aoki Lee Simmons, acum în vârstă de 13 ani. Din păcate relaţia lor nu a durat prea mult, în 2006 s-au separat, iar trei ani mai târziu a fost pronunţat divorţul.

După un mariaj eşuat, Kimora a început să se întâlnească cu Djimon Hounsou, actor şi model. Relaţia celor doi a durat cinci ani, timp în care Kimora a născut al treilea copil, un băieţel, Kenzo Lee Hounsou, acum în vârstă de 3 ani.

S-a recăsătorit cu bancherul Tim Leissner alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Tim Leissner a fost căsătorit cu Russell Simmons, de care a divorţat în anul 2009, şi au împreună trei copii.

De curând Kimora şi Tim au devenit părinţii unui băieţel. Extrem de fericită de sosirea noului membru, frumoasa vedetă a postat pe un site de socializare un mesaj extrem de emoţionant: ” WolfeLee este în sfârşit aici! Este tot ceea ce ne-am dorit şi chiar mai mult de atât! Sunt atât de recunoscătare minunatului meu soţ pentru tot suportul şi dragostea oferite. A fost tot timpul alături de mine. Nu a fost uşor, dar am reuşit!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *