Activitati pentru cei mici cu ocazia Martisorului

 

In Bucuresti, cu ocazia Martisorului si a venirii primaverii, Muzeele au pregatit tot soiul de activitati interactive pentru copii. snur martisor

La Muzeul Antipa, in perioada 22 februarie – 1 martie, copii pot merge la ateliere pentru a invata sa foloseasca tehnica rasucirii hartiei pentru a crea martisoare si felicitari. Participand la acest atelier, copiii au ocazia sa se convinga de faptul ca pot crea lucruri minunate si in acelaşi timp isi pot dezvolta un hobby pe care-l pot exersa apoi şi în familie. Urmatorul atelier va fi in data de 1 martie, intre orele 16.00-18.00. Inscrierea se face pe baza de email, in limita celor 10 locuri diponibile.

La Muzeul National de Geologie, cei mici sunt invitati la atelierul de creatie si distractie: “Primavara la Muzeu” – realizarea de compozitii plastice si obiecte decorative. De asemenea, cei mici pot colora, decupa si confectiona din diverse materiale flori, fluturi, buburuze, pasari si alte simboluri ale primaverii. Atelierul este deschis in data de 2 martie, intre orele 11.00-13.00.

La Muzeul National al Taranului Roman, in perioada 27 februarie – 3 martie se va desfasura Targul Martisorului. Aici puteti degusta bunatati, iar copiii vor putea urmari o piesa de teatru cu papusi si umbre – Baba Dochia (2 martie, orele 13.00).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *