Actorii Isla Fisher şi Sacha Baron Cohen au devenit părinţi pentru a treia oară

Isla Fisher şi Sacha Baron Cohen
Foto: nydailynews.com

Isla Fisher, actriţă australiană, s-a născut în Oman, din părinţi scoţieni şi a crescut în vestul Australiei. Numele i-a fost dat după insula scoțiană Islay. A debutat în serialul de televiziune „Home and Away” şi ne este cunoscută pentru rolurile de comedie pe care le-a interpretat, în filme precum ”Wedding Crashers” în 2005, ”Hot Rod” în 2007, ”Definitely, Maybe” în 2008 sau ”Confessions of a Shopaholic” din anul 2009.

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită personajului Ali G pentru care a şi fost recompensat cu două premii BAFTA. Pentru rolul din filmul „Borat” a primit un Glob de Aur, în 2007. Filmul, lansat la finalul lui 2006, a obţinut o nominalizare la ediţia din 2007 a premiilor Oscar, la categoria „cel mai bun scenariu adaptat”.

Isla şi Sacha sunt împreună din 2002 iar opt ani mai târziu se căsătoresc la Paris. Ceremonia este în stil tradiţional evreiesc, la eveniment participând doar familiile şi prietenii apropiaţi ai cuplului. Pentru a se putea căsători cu alesul inimii, Isla s-a convertit la iudaism şi a primit numele iudaic „Ayala”.

copii
Foto: justjared.com

Isla Fisher, în vârstă de 39 de ani, şi Sacha Baron Cohen, în vârstă de 43 de ani, au împreună două fetiţe: Olive, în vârstă de şapte ani, şi Elula, în vârstă de patru ani. De curând familia celor doi s-a mărit cu un nou membru. Isla a născut cel de-al treilea copil al cuplului, un băiețel, care a primit la naștere numele de Montgomery Moses Brian Baron Cohen. Un nume original, despre care proaspătul tătic spune că are o semnificaţie aparte. Actorul a specificat că ”Brian” vine de la numele tatălui Islei, iar ”Moses” vine de la personajul biblic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *