Actorul Alec Baldwin un tătic la puterea a treia
Foto: usmagazine.com

Carismaticul Alec Baldwin a fost căsătorit timp de zece ani cu actriţa Kim Bassinger. Din mariajul lor a rezultat o fată, Ireland, acum în vârstă de 19 ani, care este model.

A trecut ceva timp de la divorţ până când Alec şi-a găsit din nou fericirea. Aceasta poartă numele de Hilaria, este în vârstă de 31 de ani şi este instructor de yoga. Diferenţa mare de vârstă, Hilaria fiind cu 26 de ani mai tânără, nu l-a împiedicat pe actor să o ceară de soţie. Astfel că cei doi s-au căsătorit pe 30 iunie 2012 la St. Patrick’s Old Cathedral din Manhattan. În cei trei ani de căsnicie, sărbătoriţi cu puţin timp în urmă, cei doi au devenit de două ori părinţi.

Hilaria şi Alec Baldwin
Foto: parismatch.com

Primul lor copil s-a născut pe 23 august 2013, o fetiţă care a primit prenumele Carmen. După prima naştere, Hilaria a promis că va posta zilnic pe reţelele de socializare câte o fotografie cu o nouă poziţie de yoga, această activitate fizică fiind cea care a ajutat-o să-şi revină rapid după ce a născut. Cu toate că nu prea este de acord cu atenţia publică excesivă de care are parte soţia sa, Alec Baldwin a mărturisit că îi este alături Hilariei, explicând că „până la urmă cursurile de yoga aduc mai mult echilibru în familia sa”.

Dar iată că printre fotografiile promise, Hilaria a postat de curând un mesaj prin care anunţa că a devenit pentru a doua oară mămică „Suntem fericiţi să vă anunţăm naşterea lui Rafael Thomas Baldwin”, a scris ea în mesajul care însoţeşte o fotografie cu noul membru.

bebe
Foto: Instagram

Alec Baldwin, pe numele său complet Alexander Rae Baldwin III, este un actor recunoscut pentru cariera sa ce cuprinde diferite genuri de filme, de la acţiune la thriller şi de la comedie la dramă. A avut roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune „30 Rock” dar şi ca prezentator, el fiind gazda celebrei emisiuni „Saturday Night Live”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *