Actorul american Alfonso Ribeiro a devenit tătic pentru a treia oară

Alfonso Ribeiro
Foto: becuo.com

 

Alfonso Ribeiro este un actor american, regizor de televiziune, dansator și gazda unor emisiuni tv.

Alfonso este cel mai bune cunoscut pentru rolul Carlton Banks din sitcom-ul NBC ”The Fresh Prince of Bel-Air” și pentru rolul Alfonso Spears din sitcom-ul ”Silver Spoons”. De asemenea a fost gazda emisiunii ”Catch 21” și a spectacolului ”Spell-Mageddon”.

Alfonso Ribeiro se află la a două căsătorie. Cu Robin Stapler s-a căsătorit în 2002 și după patru ani de mariaj au divorțat. Cu fosta soție, împarte custodia fetiței lor, Sienna Ribeiro.

La șase ani după divorțul de prima soție, Alfonso se căsătorește în octombrie 2012 cu scriitoarea Angela Unkrich la doar trei luni de la logodnă.

alfonso-riberiro
Foto: instagram

 

Cei doi locuiesc la Los Angeles și au un băiețel, Alfonso Lincoln Ribeiro, acum în vârstă de un an și jumătate.

În timp ce participa ca și concurent la emisiunea ”Dancing with the Stars”, Alfonso a anunțat în direct că soția lui așteaptă al doilea copil.

Ajuns la vârsta de 43 de ani, Alfonso Ribeiro a devenit recent, tătic pentru a doua oară. Angela Unkrich, soția lui, a adus pe lume un băieţel pe care au hotărât să-l numească Anders Reyn. Proaspătul tătic a declarat celor de la intouchweekly.com: „Angela şi bebeluşul sunt bine. Nu am putea să fim mai fericiţi de atât.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *