Actorul britanic Tom Hardy va fi tătic pentru a doua oară

Tom Hardy
Foto: usmagazine.com

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei”, „Cavalerul negru: Legenda renaşte”, „Un spion care ştia prea multe”, „Începutul” şi „RocknRolla”.

Tom Hardy şi soţia lui, actriţa şi cântăreaţa Charlotte Riley, au fost prezenţi recent la premiera londoneză a celui mai recent film în care joacă starul britanic, lungmetrajul „Gangsteri de legendă/ Legend”. Cu această ocazie, cei doi au dezvăluit faptul că vor deveni părinţi la începutul anului viitor fără a da însă mai multe informaţii despre acest eveniment fericit din viața lor.

Îmbrăcată într-o rochie mulată, neagră, Charlotte i-a uimit pe toți cu prezența ei. Și nu pentru că o vedem rar pe covorul roșu, ci pentru că rochia mulată trăda o burtică proeminentă. Cu o siluetă rotunjită serios de sarcină, Charlotte Riley, în vârstă de 33 de ani, a pozat cu mult aplomb în faţa jurnaliştilor, pe covorul roşu, alături de soţul ei.

cu burtica
Foto: celebritybabies.people.com

Bebeluşul, care se va naşte la începutul anului viitor, va fi primul copil al cuplului.

Tom Hardy, în vârstă de 37 de ani, mai are un fiu – Louis Thomas, în vârstă de 7 ani – care provine din relația lui anterioară cu Rachel Speed.

Tom Hardy şi Charlotte Riley s-au logodit în vara anului 2010 şi s-au căsătorit în iulie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *