Actorul David Arquette s-a căsătorit cu Christina McLarty

David-Arquette
Foto: closermag.fr

David Arquette actor american, regizor, producător, scenarist, designer de modă și, ocazional, luptător de wrestling, a devenit cunoscut pentru rolurile sale din ultima parte a anilor 1990, când a jucat în mai multe filme la Hollywood, înclusiv în trilogia „Scream”.

În timpul filmărilor din 1996 a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Courtney Cox. Chiar dacă sunt caractere complet diferite, s-au înțeles bine și s-au căsătorit în 1999. Au apărut împreună în reclama la Coke, iar în același an au înființat compania de producție Coquette. Arquette a divorţat de actriţa Courteney Cox în 2013. Cei doi au împreună o fată, Coco Riley Arquette, acum în vârstă de 11 ani, a cărei naşă este faimoasa Jennifer Aniston.

După o relaţie de patru ani, Christina McLarty şi Joe Francis s-au căsătorit. Din păcate, mariajul lor a durat mai puţin de două luni, cei doi separându-se în condiţii amiabile.

David şi Christina sunt împreună de trei ani, şi de 11 luni sunt fericiţii părinţi ai micuţului Charlie. Cu toate că relaţie lor a fost destul de tensionată, David a decis să facă următorul pas în relaţia lor. Alături de cei doi copii, Charlie şi Coco, actorul şi-a cerut logodnica în căsătorie, într-o superbă locaţie din Malibu.

David, în vârstă de 43 de ani şi Christine, în vârstă de 33 de ani şi-au unit recent destinele, cei doi petrecând alături de membrii familiei şi câţiva prieteni apropiaţi în Los Angeles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *