Actorul Gabriel Coveşeanu, alias Cove, aşteaptă nerăbdător al doilea copil

Cove
Foto: kanald.ro

Cu prima soţie, Maria Movileanu, Cove s-a cunoscut când lucrau amandoi la programul de Revelion pentru TVR. Maria este fiica fostei prezentatoare TV Carmen Movileanu şi verişoara Alexandrei Dinu. Se pare că a fost dragoste la prima vedere motiv pentru care Maria a renunţat la planurile de a continua studiile de actorie la Universitatea Lee Strasberg din New York.

Maria şi Cove s-au căsătorit în ianuarie 2009, iar la scurt timp, a venit pe lume fiul lor, Bogdan Matei. Din păcate însă, mariajul lor a luat sfârşit în vara anului următor.

La scurt timp după divorţ Cove a cunoscut-o, la o petrecere de la Palatul Mogosoaia, pe Florentina Ene, medic de profesie. Faptul că ambii veneau după un mariaj eşuat, nu i-a speriat, ba din contră, au privit cu încredere în viitor unindu-şi destinele la sfârşitul anului 2013.

Cove si Florentina
Foto: eva.ro

Dorinţa lor de a avea un copil a încolţit de la începutul relaţie numai că abia acum aceasta s-a împlinit. Florentina este însărcinată, şi peste puţin timp îl va face tătic pe Cove. Mai mult decât atât, de curând, cei doi au aflat că vor avea un băieţel.

Destul de discret în a face declaraţii cu privire la viaţa personală, Cove a acceptat să spună câteva cuvinte pentru wowbiz.ro: „Vom avea un băieţel, pe care îl aşteptăm în luna august. Florentina se simte bine, sunt amândoi sănătoşi şi suntem foarte fericiţi. Sperăm că va fi o sarcină cât mai uşoară până la final. Nu am făcut foarte multe pregătiri, vrem să luăm lucrurile aşa cum vin şi să ne bucurăm cât mai mult de această perioadă. Ne dorim să fim în continuare la fel de discreţi, să păstrăm aceste clipe frumoase în intimitatea familiei noastre, de aceea am ales să nu vorbim public despre acest eveniment din vieţile noastre. Şi din superstiţie, dar şi din grijă pentru familia noastră, ne dorim ca aceaste momente să rămână ceea ce sunt de fapt, clipe unice în viaţa oricărui cuplu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *