Actorul Jamie Dornan va deveni tătic pentru a doua oară

Actorul Jamie Dornan va deveni tătic pentru a doua oară
Foto: philly.com

Născut pe 1 mai 1982 în Irlanda de Nord, Marea Britanie, Jamie Dornan este actor, muzician şi model. A interpretat rolul Axel von Fersen în filmul „Marie Antoinette” regizat de Sofia Coppola în 2006, iar apoi a apărut în mai multe seriale de televiziune, cum ar fi „Crimele din Belfast/ The Fall” şi „A fost odată ca niciodată/ Once Upon A Time”. Dornan este protagonistul ecranizării romanului erotic de succes „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, în care interpreteză rolul lui Christian Grey. Pelicula a avut premiera pe 13 februarie şi a generat încasări de 570,4 milioane de dolari pe plan mondial.

Jamie Dornan, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa Amelia Warner pe 27 aprilie 2013. Cei doi artişti au deja o fetiţă, Dulcie, care s-a născut în noiembrie 2013. Renumiţi pentru discreţia pe care o manifestă faţa de viaţa lor privată, soţii Dornan au confirmat naşterea fiicei lor abia după o lună de la venirea pe lume a acesteia.

Foto: tv_and_music.blogs.sapo.pt

Actorul britanic Jamie Dornan va deveni tată pentru a doua oară, informează contactmusic.com. Soția starului, Amelia Warner, este din nou însărcinată, astfel, fetița lor în vârstă de doi ani, Dulcie, va avea o surioară sau un frățior.
Niciunul dintre cei doi actori nu au confirmat până în prezent această ştire, chiar dacă zvonurile au apărut încă de la sfârşitul lunii septembrie. Atunci ei au fost surprinşi de paparazzi pe o plajă din Ibiza, iar Amelia avea o burtă proeminentă.
De curând, Amelia a fost pozată pe o stradă din Londra, actriţa arătând ca în ultimul trimestru de sarcină.
Anul trecut tânărul actor afirma că iubeşte să fie părinte şi că ultimii ani s-au arătat pentru el şi Amelia ceva mai grei, dar că se bucură de fiecare secundă pe care o petrec împreună. „E cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodata pentru mine, pentru noi. E o situaţie extrem de fericită şi fiecare zi devine din ce în ce mai bună. Ştiu că ăsta este cel mai important rol al meu în viaţă”, a declarat actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *