Actorul Kevin James este tătic pentru a patra oară

kevin-james
Foto: usmagazine.com

Scenarist, producător și actor de comedie Kevin James este cunoscut în special pentru rolul său din filmul ”Dragul de Raymond”. Un rol excelent l-a avut și în spumoasa comedie ”Paul, mare poliţist la mall”. Kevin James și-a început cariera făcând stand-up comedy, apărând în foarte multe talk-show-uri, inclusiv cele ale lui Jay Leno și David Letterman.

În anul 1998 Kevin a produs un serial de comedie, ”The King of Queens”, în care a interpretat rolul unui comis-voiajor. Pentru rolul din acest serial, actorul a fost nominalizat la premiile Emmy, categoria ”Cel mai bun actor într-un rol de comedie”.

De asemenea Kevin James a fost gazda unor evenimente foarte importante pentru copii, dar și amfitrionul celebrei emisiuni ”Camera ascunsă”.

Pe plan personal se poate considera un om cu adevărat împlinit. Interesant este modul în care a cunoscut-o pe Steffiana De La Cruz, femeia care avea să-i devină soție și să-i dăruiască mult doriții copilași. Pe Steffiana a cunoscut-o la o ”întâlnire oarbă” aranjată de persoana care este angajată pentru a se ocupa de designul interior al locuinței actorului. S-au văzut, s-au plăcut și în vara lui 2004 cei doi s-au căsătorit. Un an mai târziu a venit pe lume primul copil al cuplului, fetița Sienna-Marie James, acum în vârstă de nouă ani. Doi ani mai târziu, Steffiana l-a făcut din nou tătic pe Kevin, aducând pe lume a doua fetiță pe care au numit-o Shea Joelle James, nume ales după denumirea stadionului din New York. În duminica Paștelui din 2011, s-a născut primul băiețel al cuplului, pe care cei doi l-au numit Kannon Valentine James.

Iată că acum, la aproape unsprezece ani de la căsătorie, Kevin James, acum în vârstă de 49 de ani și Steffiana De La Cruz, acum în vârstă de 40 de ani, au devenit recent proaspeții părinți ai unei fetițe pe care au numit-o Sistine Sabella.

Fetița este perfect sănătoasă și așteptată cu mare nerăbdare și multă dragoste de frățiorul și surioarele mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *