Actriţa Anne Hathaway aşteaptă primul copil
Foto: digitalspy.com

Aproape că îşi pierduse speranţa de a mai deveni mamă, când a primit marea veste! Actriţa Anne Hathaway este însărcinată cu primul său copil, după ce timp de mai mulţi ani actriţa şi soţul ei, Adam Shulman, au încercat să devină părinţi, potrivit presei americane.

Un apropiat al actriţei a confirmat informaţia pentru revista americană OK!. Suspiciuni în acest sens au apărut după ce Anne Hathaway a apărut, în luna septembrie, la premiera celui mai recent film al său, „Internul/ The Intern”, purtând o rochie neagră mulată, din care i se vedea burtica de gravidă. „Încearcă de mai mult timp să aibă un copil şi este incredibil pentru ei că au primit această veste bună”, a declarat sursa citată.

Anne Hathaway la lansare
Foto: dailymail.co.uk

Acesta a precizat că sarcina a fost o surpriză pentru Anne Hathaway şi Adam Shulman, mai ales că aceştia îşi pierduseră speranţa că ar mai putea deveni părinţi. Informaţia nu a fost confirmată de Anne Hathaway şi de soţul acesteia. „Deocamdată, ea şi Adam se bucură să păstreze micul lor secret”, a mai spus aceeaşi sursă.

Anne Hathaway şi Adam Shulman sunt împreună din 2008 şi s-au logodit în noiembrie 2011. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012, în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfăşurat în California.

Anne Hathaway si Adam Shulman
Foto: usmagazine.com

În ultimii ani, în presa americană au mai apărut informaţii potrivit cărora Anne Hathaway ar fi însărcinată, care au fost ulterior dezminţite de actriţă.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar.

Actriţa a jucat, de asemenea, în „Diavolul se îmbracă de la Prada” şi în „Brokeback Mountain”. Ea a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul „Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs”, în care a jucat alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011 şi 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes „Rio” şi în continuarea peliculei, „Rio 2”.

Anne Hathaway a putut fi văzută pe marile ecrane şi în rolul Fantine din filmul „Mizerabilii/ Les Miserables”, regizat de Tom Hooper, dar şi în pelicula „Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar”, de Christopher Nolan. Hathaway joacă şi în filmul „Internul/ The Intern”, care a avut premiera pe 25 septembrie.

Potrivit revistei People, Anne Hathaway a avut cea mai spectaculoasă ascensiune în 2001, iar în 2006 a apărut pe lista celor mai frumoase 50 femei din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *