Anne Hathaway
Foto: fanpop.com

După o relaţie de trei ani, actriţa americană Anne Hathaway s-a logodit în noiembrie 2011, cu iubitul său, actorul Adam Shulman. Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfăşurat în California.

La vremea respectivă frumoasa actriţă mărturisea „Înainte, când mă gândeam la căsnicie, mă temeam că o să mă mărit din motive financiare sau pentru că voiam să trăiesc fantezia unei fetiţe. Acum nu mai este cazul. Adam mi-a ruinat complet planul. Aşteptam cu nerăbdare să mă bucur de singurătate pentru o scurtă perioadă şi apoi m-am îndrăgostit ca o prostuţă”.

Anne cu sotul
Foto: people.com

Încă de la început, cuplul şi-a dorit nespus de mult să devină părinţi însă fără prea mare succes până acum. Deşi nu au declarat nimic în acest sens, conform unor surse de peste Ocean, Anne Hathaway așteaptă un copil alături de soțul său, Adam Shulman. „Încearcă de ceva timp să aibă un copil, iar acum când au primit vestea cea bună se simt incredibil de fericiți”, a declarat sursa. Actriţa este în al nouălea cer de când a aflat că o să fie mămică.„Anne este în al doilea trimestru de sarcină şi se simte perfect”, a declarat sursa. Cuplul nu a dorit să anunțe public că așteaptă un copil însă actrița a fost trădată de burtică, fiind prezentă pe covorul roșu al lansării peliculei „The Intern”, în urmă cu câteva săptămâni.

Anne
Foto: people.com

În timpul conferinței de presă de la premiera filmului actrița a refuzat să răspundă întrebărilor cu privire la sarcină. „Știa că jurnaliștii vor considera că se comportă ca o divă, dar a fost un risc pe care și l-a asumat pentru a păstra secretul faptului că este însărcinată”, a mai precizat sursa.

Anne Hathaway, este o actriță americană. Este cunoscută pentru rolurile din peliculele „Diavolul se îmbracă de la Prada”, „Dragoste şi alte dependenţe” şi „Mizerabilii”. Rolul care a consacrat-o a fost Mia Thermopolis din The Princess Diaries. Debutul și l-a făcut pe scena de teatru, iar în anul 1999 a apărut în serialul de televiziune Get Real.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *