Actriţa Charlize Theron a adoptat al doilea copil
Foto: justjared.com

Actriţa sud-africană Charlize Theron care, pe 7 august, va împlini 40 de ani, şi-a făcut deja un cadou minunat. Frumoasa actriţa a adoptat o fetiţă pe nume August, după proceduri juridice care au durat şase luni, reuşind astfel să obţină custodia fetiţei afro-americane, născută în Statele Unite ale Americii.

Fetiţa este al doilea copil adoptat de Charlize Theron. În 2012 actriţa a adoptat un băieţel din Africa de Sud, pe nume Jackson.

Charlize si Jackson
Foto: democraticunderground.com

Actriţa mărturisea recent despre dorinţa sa de a avea mai mulţi copii şi despre intenţia de a se ocupa mai mult de împlinirea pe plan personal.
Charlize Theron, a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele „Trapped” (2002) şi „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

Charlize Theron
Foto: glamour.com

Cu toate că anul trecut în noiembrie, în timpul unei vacanţe romantice la Paris, Sean Pean a cerut-o în căsătorie, relaţia lor nu a durat mai mult de 18 luni, actriţa fiind cea care a decis să rupă logodna de starul hollywoodian. Ruptura s-a produs la scurt timp după participarea celor doi la Festivalul de Film de la Cannes, în luna mai. În acel sejur, actriţa a fost însoţită şi de fiul ei adoptiv în vârstă de trei ani, Jackson.
Pe plan profesional Charlize Theron a jucat în numeroase filme precum Sweet November (2001), The Italian Job (2003) sau Mad Max (2015) și a obținut un Premiu Oscar și un Glob de Aur, ambele pentru rolul din ”Monster” (2004).

 

Citeşte şi:

Charlize Theron şi Sean Penn se pregătesc de nuntă

Mămici celebre care au înfiat copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *