sâmbătă,decembrie 9, 2023
Jennifer Aniston
Foto: nydailynews.com

La aproape o lună şi jumătate de la nunta neaşteptată cu logodnicul Justin Theroux, Jennifer Aniston revine cu încă o surpriză. Dacă este să dăm crezare tabloidelor de peste Ocean, actriţa de 46 de ani se pregăteşte să devina mamă.

Potrivit ‘Vanity Fair’, care citează surse apropiate cuplului, Jennifer şi Justin au recurs la fertilizarea în vitro. Cei doi ar fi primit vestea că vor deveni părinţi înainte de nunta de pe 5 august.

Aceeaşi publicaţie merge chiar mai departe şi afirmă că actriţa este însărcinată și va naște două fetițe gemene care se vor numi Viola și Ava. Se pare că gemenele sunt rodul inseminării artificiale la care cei doi artiști, deciși să devină părinți, ar fi recurs înainte de a se gândi la adopție. În 2010, după despărțirea de John Mayer, vedeta a luat hotărârea de a-și congela câteva ovule pentru a putea avea copii în viitor

Nu este pentru prima dată când știri de acest gen apar în presă, cu privire la interpreta din serialul „Friends”, așa încât rămâne ca valabilitatea acestei informații să fie confirmată sau nu de realitate.
Până acum, reprezentanţii celor doi actori nu au dat nicio declaraţie cu privire la cele scrie de presa tabloidă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *