Actriţa Tiffani Thiessen, celebră pentru rolul său din „Beverly Hills, 90210”, a devenit din nou mamă

0
Tiffani Thiessen
Foto: facebook

Tiffani Thiessen a cunoscut celebritatea în perioada anilor ’90 când s-a remarcat în serialul de televiziune „Salvaţi de clopoţel” şi a gustat pe deplin faima, graţie rolului Valerie Malone din serialul „Beverly Hills, 90210”. Totodată, în perioada 2009-2014, aceasta a interpretat rolul Elizabeth Burke în serialul „Hoţul fermecător/ White Collar” iar în acest an, actriţa a devenit vedeta propriului reality show, intitulat „Dinner at Tiffani’s” difuzat la televiziunea americană Cooking Channel.

Actorul Brady Smith, este cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele „Minţi criminale/ Criminal Minds”, „Farmece/ Charmed” şi „CSI: Miami”.

tiffani
Foto: tiffani-wallpaperest.com

La începutul anului 1992 actriţa a început să se întâlnească cu Brian Austin Green. După doi ani s-au mutat împreună, pentru ca un an mai târziu, relaţia lor să se termine brusc. Anul 1999 a fost unul nefast pentru frumoasa Tiffani, deoarece actorul David Strickland, alături de care forma un cuplu, s-a sinucis. Din 2001 până în primăvara anului 2003, a fost logodită cu actorul Richard Ruccolo, pe care l-a întâlnit în timpul filmărilor pentru „Two Guys and a Girl run”. În iulie 2005 se căsătoreşte cu actorul Brady Smith pe care l-a cunoscut cu ocazia unei întâlniri „aranjate” de un vechi prieten al actriţei. Cei doi s-au căsătorit în oraşul Montecito din statul California.

acasa la tiffani
Foto: lonny.com

Tiffani Thiessen trăieşte o viaţă de familia fericită, alături de soţul ei şi de Harper Renn, fetiţa lor, în vârstă de 5 ani. Pentru că îşi mai doreau un copil, sau poate mai mult pentru faptul că micuţa Harper insista să aibă un frăţior sau o surioară, frumosul cuplu nu a ezitat o secundă. Aşa încât, Tiffani Thiessen ajunsă la vârsta de 41 de ani şi Brady Smith, ajuns la vârsta de 43 au devenit de curând părinţi pentru a doua oară, spre imensa bucurie a primului născut. Noul membru al familiei, este un băieţel care primit numele Holt Fisher Smith.

Pentru a împărtăşi imensa bucurie, actriţa a dorit să împartă vestea şi cu prietenii virtuali. Prin urmare, frumoasa mămică a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu fetița care îl ține în brațe pe micuţul Holt.

tifgani cu copii
Foto: facebook

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *