Actriţa Zooey Deschanel din Twin Peaks a devenit în secret mămică şi soţie

Zooey Deschanel
Foto newsexaminer.net

Zooey Deschanel este cunoscută în special pentru filmele „(500) zile de vară)”, „Twin Peaks”, „Bones”, dar și pentru serialul „New Girl”, în care joacă rolul principal. De o discreţie ieşită din comun când vine vorba despre viaţa personală, actrița a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și ascunde viața privată de ochii presei și se pare că a și reușit. Au trecut câteva săptămâni bune până când s-a aflat că Zooey Deschanel a născut în Austin, Texas şi s-a căsătorit cu alesul inimii.

La vârsta de 35 de ani, actriţa Zooey Deschanel, cunoscută de milioane de oameni, a devenit mamă, după ce a adus pe lume o fetiță. A născut în secret şi asta după ce a ţinut ascunsă sarcina până la începutul anului. La sfârșitul lunii iulie, celebra actriță a născut o fetiță sănătoasă, iar odată cu nașterea ei, Zooey a anunțat și faptul că este căsătorită. Ea și producătorul de film Jacob Pechenik sunt într-o relație din luna august 2014, când s-au cunoscut pe platoul unui film.

Zooey cu rochie roz
Foto usmagazine.com

Înainte de a naşte, actriţa declara că s-a chinuit puţin în timpul sarcinii cu dieta, dar şi cu faptul că nu a putut consuma vin şi cafea. „Nu poţi să mănânci o grămadă de lucruri când eşti însărcinată. Dacă eram vegană, eram… of. Nu poţi mânca sushi. Nu poţi mânca brânza aceea bună. Poţi să consumi un pic de cafea, însă eu beam 4 ceşti pe zi. Şi nu poţi să consumi alcool. Îmi e dor de el, îmi place vinul”, se plângea actriţa.

Acum, Zooey este o mamă și o soție fericită alături de familia ei, formată din Jacob Pechenik și fetița lor nou-născută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *