Adrian Mutu vrea să adopte un copilul chinez

0

Cazul unui bebelus găsit intr-o teavă de canalizare a făcut inconjurul lumii.61330932

Un nou născut din China a fost aruncat de părinti la WC si a ajuns intr-o teavă de canalizare, de unde, ca prin minune, a fost salvat. După ce vecinii au anuntat că din tevi se aud scâncete de copil, pompierii au intervenit si au rămas şocati când şi-au dat seama că acolo se află un bebelus. Ei au reusit să taie portiunea de teavă in care se afla micutul, iar medicii au salvat bebelusul de la moarte.

Impresionat de acest caz, Adrian Mutu si sotia lui, Consuelo, vor acum să adopte bebelusul din China si să-l crească alături de cele două fete ale lor. „M-a impresionat foarte tare. Nici nu-mi dau seama cum a putut să supravietuiască intr-o teavă. Nu am avut gânduri să adoptăm un copil, dar când am văzut la stiri…E un copil special”, a declarat Mutu pentru stirile Pro TV.

 

Din păcate, dorinta fotbalistului este greu de indeplinit, deoarece doar 17 state din lume au dreptul de a infia copii din China, iar România nu se află printre ele.

 

Politistii au deschis o anchetă in cazul bebelusului aruncat in toaletă si urmează să ia măsuri impotriva părintilor. Desi se crede că mama pruncului a vrut să scape de copil in acest fel, există si varianta ca micutul să fi ajuns acolo din greseală, după ce mamei lui i s-a declansat travaliul.

 

 

 

 

m.stirileprotv.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *