Adriana Bahmuțeanu – prima declarație la cald după ce fostul soț i-a luat copiii

Adriana Bahmuțeanu
Foto: enational.ro

Astăzi Adriana Bahmuţeanu a primit una dintre cele mai dureroase vești din viața ei. Magistrații au admis cererea fostul soț prin care acesta solicita permisiunea de a pleca cu cei doi băieți în vacanţă, fără acordul mamei. De asemenea, judecătorii i-au dat dreptul acestuia să ia copiii şi la el acasă în primul şi al treilea weekend al fiecărei luni. Decizia este executorie, dar poate fi atacată cu apel în termen de 5 zile.

Chiar dacă este distrusă în urma acestei decizii, Adriana nu are încotro și trebuie să se supună. Cu puțin timp în urmă, vedeta mărturisea celor de la Antena Stars: ” Nu aş vrea ca lumea să creadă că este o lovitură care mă dă pe spate, că mi-au fost luaţi copiii. Este ceva normal ca tatăl să-şi poată vedea copiii, dar noi bănuim că este vorba despre altceva. Într-o lună se pot întâmpla multe. Copiii rămân la mine. Domnul Prigoană are dreptul să-şi vadă copiii doar două weekenduri pe lună, de sâmbătă până duminică. Nu a cerut program de vizită până acum o săptămână când a depus ordonanţă de urgenţă prin care a cerut program de vizită şi drept de a pleca cu copiii în vacanţă. Copiii rămân la mine şi este firesc ca el să-şi poată vedea copiii. Tot ce-mi doresc este ca acest om să înţeleagă faptul că un copil trebuie crescut cu blândeţe, nu cu palme”.

familia-prigoana
Foto: click.ro

Procesul de divorț dintre Adriana Bahmuţeanu și Silviu Prigoană este în curs, și probabil se va desfășura pe o perioadă lungă de timp, având în vedere istoricul acestei familii și faptul că la mijloc sunt doi minori.

Până una alta, astăzi Silviu Prigoană a obținut prima victorie în justiţie împotriva Adrianei Bahmuţeanu și va putea pleca liniștit în perioada 1-20 iulie, alături de băieții lui, în Elveția și în Germania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *