Agricultura ecologică, singura soluție viabilă într-o lume dominată de monocultură și supraproducție

Agricultura ecologică, singura soluție viabilă într-o lume dominată de monocultură și supraproducție

Operatorul Ecologic (BIO) SONNENTOR , aniversează, în luna mai, 9 ani de Bucurie pe piața din România.

După o colaborarea fructuoasă, de peste 5 ani, cu fermierul Dl. Ing. Szakacs Csaba, din Reghin, Johannes Gutmann, fondatorul SONNENTOR, a decis în anul 2006, împreună cu Thomas Weinraub, să aducă povestea de succes, SONNENTOR, pe piaţa din România.

“Prezența SONNENTOR pe piața românească certifică potențialul ridicat al agriculturii ecologice în România, un domeniu aflat încă la început, dar care poate reprezenta o ramură importantă în viitor” declară Thomas Weinraub, Director General SONNENTOR România.

 

SONNENTOR a fost fondat în 1988, de tânărul întreprinzător Johannes Gutmann, care la 23 de ani a avut o idee neobişnuită: el a dorit să vândă produsele provenite de la fermierii Ecologici din zona Waldviertel, unde s-a născut şi a crescut, la nivel local, naţional şi internaţional.

Potrivit credinței SONNENTOR, natura deține cele mai bune rețete pentru o viață lungă și frumoasă, compania promovând astăzi agricultura ecologică drept singura soluție viabilă într-o lume dominată de monocultură și supraproducție. SONNENTOR susține procesarea materiei prime chiar la ferme, permiţând micilor fermieri să supravieţuiască, să utilizeze experienţa şi tradiţia cultivării, şi astfel să ofere calitatea şi garanția produselor.

„Lucrul manual şi tradiţional adaugă enorm la calitatea excelentă ale amestecurilor de plante si cafea de la SONNENTOR, şi aşa dorim să fie şi în continuare. Specializarea şi lucrul manual sunt contraacţiuni simple şi evidente la descendenţa supraproducţiei şi la constanta creştere a preţurilor pe piaţa agricolă”, mai declară Thomas Weinraub

INFO COMPANIE

SONNENTOR Krauterhandels GmbH a fost fondată în 1988 în Austria, având astăzi filiale atât în țara de origine, cât și în Cehia (Cejkovice) din 1992, România (Reghin) din 2006 și Albania din 2008.

Peste 90% din producţia SONNENTOR este destinată exportului, ceaiurile, condimentele, delicatesele si cafelele SONNENTOR fiind disponibile în peste 55 de ţări. Cele mai mari pieţe de desfacere sunt Germania, Elveţia, Cehia şi alte ţări membre UE dar și țări ca Japonia, Canada, Indonezia, Korea, Taiwan, Hong Kong, Malaezia, China, Australia şi Noua Zeelandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *