Ai auzit? The Clouds aduce magia la locul de joacă!

Cu siguranță ai văzut că din ce în ce mai multe locuri de joacă din Capitală își rezumă activitatea la a le oferi copiilor doar spații pentru joc, relativ impersonale, ca o soluție de petrecere a timpului. Totuși, copilăria este un moment temporal minunat, iar magia joacă un rol important în aceasta, așa că locurile de joacă ar trebui să fie cu adevărat magice. Dacă nu ai auzit încă, îți facem cunoscut un loc de joacă exclusivist, în care poți găsi toate elementele specifice copilăriei, dar care se îmbină de asemenea într-un mod delicat și cu exigențele părinților în ceea ce privește siguranța și protecția. 

Descoperă The Clouds- locul perfect pentru petreceri și jocuri la interior!

Dacă ți-ai dorit mereu să găsești un loc de joacă pentru copii în care să nu vii ca simplu însoțitor și în care să te simți și tu apreciat, ca părinte, atunci The Clouds este soluția perfectă pentru tine. The Clouds este mai înainte de orice un loc de joacă exclusivist, un loc de joacă copii la interior, care îți permite să variezi programul copilului chiar și în ciuda temperaturilor exterioare.

Este important pentru dezvoltarea copiilor să le oferi acestora spațiu suficient pentru alergare și dezvoltare motrică și destule provocări care să le dezvolte cogniția. La The Clouds găsești opțiunile perfecte în acest sens, locul de joacă oferind spațiu suficient pentru alergare și cățărare și spații cu jocuri de sală sau piscina cu bile. 

În plus, în cadrul The Clouds vei găsi un adevărat Univers dedicat oricărei grupe de vârstă, pentru că toate activitățile sunt gândite astfel încât să le ofere copiilor confort și bucurie, iar părinților siguranță și eficiență. Vei descoperi așadar o multitudine de activități, de la jocuri și jucării din lemn, jocuri de rol, tobogane, centre de activități și castele, la zone de colorat și zone cu plușuri cu personaje de poveste. Toate acestea pot fi găsite în cadrul zonelor de joacă, pentru a-i permite copilului să exploreze cât mai mult din magia acestui loc minunat.

 

Magia The Clouds- când distracția se împletește cu imaginația

The Clouds este locul perfect și pentru organizarea de petreceri, deoarece locația dispune de un spațiu amplu, în care deopotrivă părinții și copiii se pot distra în voie. Pentru petreceri, locul de joacă oferă facilități deosebite, precum candy-bar, băuturi speciale și, foarte important, meniuri speciale pregătite de către Chef Ovidiu M., un virtuoz al bucătăriei care adaugă mereu preparatelor un strop de magie.

Astfel, părinții nu sunt neglijați atunci când vine vorba despre petrecerile copiilor, deoarece și aceștia pot socializa în compania unei băuturi rafinate sau se pot distra în cadrul petrecerii. The Clouds oferă trei tipuri de pachete pentru petreceri magice, care pot include șampanie, supraveghetori calificați, animatori speciali, accesorii pentru petrecere, candy-bar sau spectacole de magie.

The Clouds este locul perfect într-o zonă selectă a Capitalei în care poți organiza orice tip de eveniment pentru copilul tău. Avantajele majore ale acestui spațiu te vor ajuta să construiești amintiri memorabile pentru tine și pentru copilul tău și vă vor ajuta să intrați împreună în lumea magică a norilor The Clouds. 

About Author