sâmbătă,ianuarie 28, 2023

Ai nopţi mai odihnitoare şi un pitic plin de viaţă cu siropul pentru tuse Koflet!

Ca părinte înţelegi importanta micilor „ritualuri” din viaţa copilului tău, chiar dacă adesea trebuie să te lupţi, cu argumente şi explicaţii pe înţelesul său, pentru a-l determina să le accepte. Ştii că cel mic are nevoie să mănânce sănătos şi la ore regulate, să se spele întotdeauna pe mânuţe înainte de masă şi, foarte important, să-şi facă somnicul de noapte şi de prânz. Cele minim 10 ore de somn pe noapte sunt esenţiale pentru „reîncărcarea bateriilor” în vederea unei noi zile de şcoală, de jocuri, de distracţie şi de lecţii. Din păcate, însă, principalul simptom al afecţiunilor specifice sezonului rece – tusea – se intensifică pe timpul nopţii şi disturbă somnul copilului şi implicit toate activităţile de a doua zi.
Aţi trecut prin multe împreună, ai citit tot ce se putea citi despre protejarea sănătăţii celor mici şi ai primit cele mai bune sfaturi de la medici. Ştii, de aceea, că răcelile şi diversele infecţii ce se instalează cel mai adesea în lunile reci ale anului nu trebuie să te arunce într-o stare de panică pentru că organismul copilului este suficient de puternic pentru a le face faţă. Simptome, însă, precum tusea, pot crea un cerc vicios care afectează starea de bine a copilului şi a ta deopotrivă: răceala şi infecţiile se manifestă prin tuse – tusea afectează somnul copilului – lipsa de somn slăbeşte sistemul imunitar – pe fondul unui sistem imunitar slăbit răceala se vindecă mult mai greu şi copilul este predispus la diverse afecţiuni.
Organismul luptă împotriva bolii eliminând mucusul în exces, inclusiv prin tuse, însă o poate face într-un mod delicat, fără manifestările agresive ce pot însoţi uneori răcelile. Koflet sirop reduce vâscozitatea secreţiilor bronşice, favorizează expectoraţia, are proprietăţi antimicrobiene, antialergice şi imunostimulatoare. Pentru că este eficient şi în calmarea iritaţiei bronşice şi a bronhospasmului, Koflet este recomandat atât pentru tusea seacă, cât şi pentru tusea productivă de diverse cauze – faringită, laringită, traheo-bronşită, sinuzită.
Dacă tusea vă controlează viaţă, dacă cel mic nu reuşeşte să se odihnească şi să-şi ajute, astfel, organismul să învingă boala, e nevoie să intervii cu un produs cu ingrediente active 100% naturale:
Guggul (Balsamodendron mukul) – o răşină aromată obţinută prin efectuarea unor incizii în arborele Guggul, un copac indigen din India, foarte folosit în medicina ayurvedică. Extractul de Guggul are efect aniinflamator, antioxidant şi expectorant.
Vasaka (Adhatoda zeylenica) – o plantă utilizată frecvent în medicina tradiţională indiană datorită proprietăţilor antibacteriene, bronhodilatatoare şi fluidifiante.
Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabră) – o plantă cunoscută încă de pe vremea Egiptului antic, cu proprietăţi expectorante, antispastice, antiinflamatoare şi emoliente.
Vita de vie (Vitis vinifera), cu efect antiinflamator şi antioxidant.
Miere de pădure (Mel despumatum), cu efect antibacterian, antiinflamator, antioxidant, expectorant şi fluidifiant.
Pentru că are în compoziţia sa 25% Miere de pădure, Koflet are un gust plăcut şi poate fi administrat copiilor începând cu vârstă de 1 an. Pentru cazurile în care se impune un supliment alimentar fără zahăr sau miere, Himalaya Wellness a creat varianta de sirop de tuse Diakof, cu aceeaşi compoziţie eficientă de plante.

Koflet_800x600px

Atât Koflet, cât şi Diakof, sunt bine tolerate de către copiii de peste un an, nu interacţionează cu alte medicamente, nu sedează şi nu au alte efecte adverse.

Diakof_800x600px

Koflet şi Diakof sunt recomandate şi adulţilor pentru tratarea tusei seci sau productive de diferite cauze. E nevoie doar de o ajustare a dozelor conform prospectului.

KofletDiakof_800x600px

Ajută-ţi copilul să se odihnească, să treacă mai uşor şi mai rapid peste răceală şi să-şi recapete energia şi pofta de viaţă!
Acest produs este distribuit de compania Prisum Internaţional Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar şi pe magazinul online al Prisum Internaţional www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile şi pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *