Alege pentru fetița ta în această vară, cerceii cu fluturi!

La fel ca și adulții, în special la fel ca și mamele lor, cel mai bun exemplu de cochetărie,  fetițele merită să urmeze tendințele, cu atât mai mult când vine vorba de bijuterii copii precum cerceii.

Din moment ce ne îndreptăm direct spre sezonul estival, cele mai bune modele vin din partea bijuteriilor care evocă vreme bună și relaxare. Îți sugerăm să îmbunătățești ținutele fetițelor tale cu cercei din aur galben sau aur alb cu cei mai frumoși fluturi, cu diamante sau modele dantelate.

Fluturele, un semn pozitiv pentru copiii noștri

Mai mult decât orice alte bijuterii pentru copii, cerceii cu fluturi evocă tot ce este mai pozitiv pentru copiii noștri. Se găsesc în natură în o mie și una de culori, adesea vara, când vremea este frumoasă și lumea animală se trezește la viață.

Cerceii cu fluture disponibili pentru fetița ta îi vor oferi posibilitatea de a alege mai multe modele. La fel ca fluturele viu pe care îl descoperim cu plăcere căutând hrană în flori, cel care împodobește bijuteriile pentru copii are diferite modele din care să aleagă.

Un fluture este, de asemenea, menit să fie sinonim cu metamorfoză, cu schimbarea în bine. Acesta are deci un design în concordanță cu ceea ce ne așteptăm ca toți copiii noștri să devină,  persoana la care visăm să fie.

Cercei fluture, frumoși și comozi

Cerceii fluture pe care îi vei alege vor fi cu siguranță cei mai frumoși din punct de vedere estetic, indiferent de culoarea aleasă. Cheia este să îi alegem din magazinul unui bijutier pasionat și dedicat, care vrea să le mulțumească pe fetițele noastre.

Pe lângă faptul că se bazează pe un design de calitate și pe forme bine gândite în ceea ce privește cerceii pentru copii, materia primă a acestor cercei este de asemenea probabil să te mulțumească în cel mai înalt grad dacă optezi pentru aur alb și galben de 14 karate, dar și pentru diamante care strălucesc cu mii și mii de raze.

Acești cercei fluture pentru fetițe sunt atât de drăguți încât pot face din copilul tău o adevărată prințesă. Calitatea lor înaltă îți va permite să îi păstrezi în timp.

Această bijuterie este disponibilă în aur alb sau aur galben, astfel încât fetița ta să poată îmbrăca ținuta de prințesă preferată și să o potrivească așa cum vrea. Sistemul de închidere al acestor cercei este fiabil și foarte potrivit pentru fetițele mici.

Aterizând delicat pe ureche, acești cercei fluture vor lumina fără îndoială chipul unei fetițe. Pot să fie și cele mai frumoase idei de cadouri, să încânte un copil cu toate ocaziile.

Cu un caracter jucăuș și copilăresc, acești cercei adorabili au o compoziție de aur alb sau galben, ideală pentru evitarea oricăror reacții alergice.

Fluturele are o simbolistica deosebita in functie de culturi. Se poate schimba de la un continent la altul, de la o religie sau dintr-o țară.

În Asia, purtarea de bijuterii fluturi simbolizează iubirea veșnică, nemurirea, învierea și bucuria.

În Japonia, bijuteria fluture reprezintă feminitatea, lejeritatea și inconstanța. Dacă există doi fluturi, este un simbol al fidelității conjugale.

În China și Vietnam, bijuteria fluture exprimă dorința de longevitate și dragoste.

La azteci, bijuteria fluture simbolizează viața și sufletul.

Bijuteriile cu fluturi, mai ales cerceii, sunt cea mai bună alegere, deoarece, cerceii cu fluture, sunt un simbol al bucuriei.

Purtarea de bijuterii fluture te poate ajuta să privești partea bună a vieții. Într-adevăr, este esențial să examinezi fiecare situație, complexă sau nu, pentru a adopta perspective diferite, pentru a-ți permite să le înțelegi dintr-un unghi diferit. Acest lucru te va ajuta să promovezi pentru fetița ta doar experiențe pozitive și vesele, la fel ca emoția pe care o simți atunci când vezi un fluture frumos colorat. Cu cât bijuteria fluture este mai colorată, cu atât sentimentul de fericire resimțit este mai puternic.

Vezi oferta de cercei copii pe zlata.ro

About Author