Alex Velea sau până unde merge iubirea pentru Dominic

Alex Velea sau până unde merge iubirea pentru Dominic
Foto: libertatea.ro

Alex Velea are corpul acoperit de tatuaje, fiecare marcând un moment special din viaţa lui. Sunt tatuaje dedicate oamenilor dragi sufletului lui, precum Smiley sau fosta soţie, Ana. La scurt timp de la venirea pe lume a fiului lui, Dominic, acesta şi-a tatuat numele micuţului pe piept dar şi data acestuia de naştere. Acum, artistul intenţionează să-şi facă un nou desen permanent dedicat băieţelului lui şi al Antoniei.

De când a devenit tată, Alex Velea leagă orice activitate din viața lui cu Dominic. Este pasionat de noul său rol și petrece mult timp purtându-i de grijă micuțului. Asta l-a inspirat probabil să-și mai facă un tatuaj pe mână în care va apărea portretul lui Dominic.

Velea si Dominic
Foto: facebook

Printre zecile de tatuaje, şi Antonia (26 de ani) se regăseşte pe trupul solistului. Iată însă că Alex Velea nu se poate abţine şi a mai găsit loc pe piele pentru un tatuaj superb cu chipul drăgălaş al fiului său, în vârstă de 9 luni. Recent, cântăreţul a participat la un eveniment monden, unde şi-a afişat noua inscripţie de pe mâna stângă şi a atras numai priviri admirative, mai ales din partea mămicilor, topite de un astfel de gest. Dominic apare în desen fix cum e în realitate: cu ochi albaştri, bucălat şi deseori bosumflat.

la party
Foto: libertatea.ro

Antonia e femeia care l-a împlinit, în adevăratul sens al cuvântului, pe Alex Velea! Antonia a devenit pentru prima dată mamă în anul 2010, atunci când a adus-o pe lume pe Maya, fetiţa pe care o are cu fostul ei soţ Vincenzo Castellano. Cântăreaţa l-a făcut tătic pe Velea, în decembrie 2014, cand l-a adus pe lume pe micuţul Dominic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *