sâmbătă,decembrie 9, 2023

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu în prima vacanţă cu fetiţa

0
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu în prima vacanţă cu fetiţa
Foto: libertatea

Dacă anul trecut Alina şi Alexandru au plecat singuri într-un concediu peste hotare pentru că micuţa lor, Elena Carolina, era mult prea mică, în acest an cei doi au decis să aleagă o destinaţie special pentru micuţa lor pentru a se bucura cu toţi de un sejur perfect. Şi cum cele mai bune oferte rămân de departe cele din Turcia, soţii Ciucu, şi-au rezervat un sejur de neuitat în Belek, Turcia, la un resort de cinci stele, all inclusive, ideal pentru vacanţele familiilor cu copii mici. Micuţa în vârstă de un an şi jumătate s-a bucurat de toate facilităţile complexului, de la piscină şi spaţii de joacă, până la discotecă dedicată copiilor.

la hotel
Foto: facebook

„Imediat cum le-am dat vacanță copiilor de la Atelierul de Muzică, am plecat în vacanță în Turcia. Am ales un complex de cinci stele, la recomandarea prietenilor noștri, pentru că a fost primul sejur alături de Elena Carolina și am avut nevoie de tot confortul și toate facilitățile cerute de un copil. Anul trecut am plecat în vacanță doar alături de Alexandru. Elena Carolina era prea mică, însă vara aceasta am decis să aibă prima vacanță în care să se bucure de mare. S-a bălăcit în apă, s-a jucat toată ziua alături de alți copii și a fost fascinată de discoteca pentru cei mici din fiecare seară.

in piscina
Foto: facebook

Abia țineam pasul cu ea. Nu a fost nevoie să ne mai cărăm cu toată casa după noi ca anul trecut, pentru că resortul ne-a pus la dispoziție cărucior, pat și scaun pentru copil, sterilizator, chiar și blender pentru a-i pregăti mâncărică. Întrega plecare a fost concentrată în jurul Carolinei: să descopere, să învețe, să se distreze”, povestește Alina Sorescu.

sotii ciucu
Foto: businesswoman.ro

Şi pentru că un resort în Turcia oferă condiţii excelente atât pentru copii cât şi pentru adulţi, Alina și Alexandru s-au răsfăţat şi ei pe deplin. Designerul vestimentar a jucat golf, sport pe care îl practică de un an, iar cântăreața s-a bucurat de masaje și de tratamente spa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *