Alina Puşcaş a născut un băieţel
Foto: agentiadepresamondena.com

Alina Puşcaş a devenit mămică cu două zile mai devreme decât trebuia şi asta pentru că bebe a fost cam grăbit şi nu a mai avut suficientă răbdare. Luată cumva prin surprindere, vedeta tv Alina Puşcaş a trăit mari emoţii. S-a temut chiar că nu va ajunge la timp la clinica privată unde avea totul pregătit, pentru a putea intra în cezariană. Prezentatoarea şi-a sunat medicul imediat ce a avut primele contracţii şi i s-a rupt membrana, iar în scurt timp ea intra deja pe uşile spitalului. “Se pare că tânărul a vrut să ia singur decizia momentului nașterii. Am avut un travaliu de șase ore, fără să realizez efectiv… Treceam pentru prima oară printr-o sarcină și nu îmi puteam închipui cât de dureroase sau frecvente ar trebui să fie contracțiile. Am fost tot timpul foarte rezistentă la durere, dar contracțiile pe care le-am avut în ultima oră până la naștere m-au cam îngenunchiat. Operația a durat în jur de 40 de minute și, deși mi-era teamă și aveam emoții și dureri puternice, atmosfera din sala de operație era destul de destinsă”, a mărturisit vedeta pentru spynews.

gravida
Foto: a1.ro

Totul a decurs cu bine, iar Alina a adus pe lume un băieţel sănătos, de 3,050 kilograme, care a primit nota zece la naştere. “Cel mai puternic sentiment pe care l-am trăit, până acum, a fost cel de protecție. Mi-am privit copilașul și am simțit că are nevoie de mine, pur și simplu. După ce s-a născut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz și s-a liniștit imediat. I-am simțit pielea caldă, l-am văzut cât de micuț și drăgălaș era… O oră mai târziu, îl țineam în brațe” a declarat emoţionată proaspăta mămică. Pentru cel mic, Alina a ales un nume sfânt, Alexandru, mai ales că micuţul s-a născut de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, în ajun de Sfântul Alexandru.

Proaspăta mămică l-a avut alături şi pe tatăl copilului, medicul stomatolog Mihai Stoicescu. Prezentatoarea tv, care şi-a ascuns sarcina timp de mai bine de patru luni, a confirmat recent faptul că partenerul său este stomatologul Mihai Stoenescu, în vârstă de 40 de ani. Tabloidele au scris faptul că Alina va fi o mămică singură, întrucât medicul este căsătorit şi are copii, însă Alina a ţinut să nege afirmaţiile apărute. „Zvonurile pot rămâne la stadiul de zvonuri. Nu e cazul să comentez. Formăm un cuplu şi aşteptăm cu emoţie naşterea copilaşului nostru”, a declarat în urmă cu câteva săptămâni Alina Puşcaş.

Alina si Mihai
Foto: vedeteblog.com

După ce-şi va înregistra băieţelul şi la primărie şi dacă totul va decurge bine, Alina ar urma să părăsească în cursul acestei zile clinica privată unde a născut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *