Alina Pușcaș se pregăteşte pentru sosirea primului copil

0
Alina-Puşcaş
Foto: cinemagia.ro

În urmă cu doi ani, după o relaţie care a durat câţiva ani buni, Alina Pușcaș, gazda emisiunii “Te cunosc de undeva” s-a cununat civil cu prosperul om de afaceri Victor Bielt, urmând ca nunta să aibă loc la sfârşitul anului. Pentru că îşi dorea foarte mult un copil, Alina vroia ca totul să fie făcut ca la carte. Din păcate însă, cei doi s-au afundat prea mult în viaţa profesionala şi au uitat de ei. Cu toate că şi-au jurat credinţă veşnică, Alina şi Victor nu au mai ajuns la cununia religioasă, cei doi separându-se la notar la doar câteva luni după logodnă. La vremea respectivă Alina declara: ”Aş spune că am greşit lăsând ca partea de muncă şi cariera să ne domine viaţa. Nu am realizat niciunul din noi că oboseala şi timpul petrecut împreună, destul de limitat în ultima vreme, ar ajunge să producă nemulţumiri care să ne ducă spre o oarecare înstrăinare. ”

Alina a suferit enorm după această despărţire şi, pentru a-şi mai alina durerea, s-a afundat şi mai mult în muncă. Toate până când, de curând, frumoasa prezentatoare a mărturisit că iubeşte din nou şi că visează la o nouă familie.

Mai mult decât atât, vedeta tv a anunţat că este însărcinată şi că trece printr-o nouă perioadă a vieţii sale în care se simte iubită şi împlinită.

Vedeta mărturisește că vestea sarcinii a luat-o total prin surprindere: “Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaş pe buze și cu întrebarea: “Ce-ar fi să fiu însărcinată?’ Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile şi l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh și l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie și am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea acelaşi rezultat pozitiv. Emoţia, a fost fără margini. Au urmat ţipete, râsete, agitaţie, un fel de dansuri contemporane prin casă, lacrimi de fericire”.

Noul rol de viitoare mămică o încântă foarte mult şi abia aşteaptă sosirea bebeluşului. Îşi doreşte foarte mult un baiețel sănătos şi frumos, dar până la urmă, băieţel sau fetiţă, important este să fie sănătos. Oricum, peste puţin timp va afla exact sexul viitorului bebeluş. În privinţa viitorului tătic, Alina spune că l-a cunoscut toamna trecută şi “Pentru mine a fost dragoste la prima plimbare în parc”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *