Alina şi Cristi Borcea proaspeţii părinţi ai unei fetiţe

Alina şi Cristi Borcea proaspeţii părinţi ai unei fetiţe
Foto: libertatea.ro

Alina şi Cristi Borcea, fostul director al Dinamo s-au căsătorit în 2012 şi au avut o nuntă de vis. Cei doi au împreună un băiețel de 3 ani, George Alexandru, care s-a născut la Miami.

Alina Borcea în vârstă de 31 de ani şi Cristi Borcea în vârstă de 45 au devenit sâmbătă părinţi pentru a doua oară. Alina a născut tot în Statele Unite ale Americii, la Miami, o fetiță perfect sănătoasă.

Alina cu bebe
Foto: libertatea.ro

Cu toate că iniţial Alina a susținut că vrea să nască în România, pe ultima sută de metri a decis să se lase pe mâna medicilor americani. Alina a avut o sarcină ușoară, ceea ce i-a permis să fie foarte activă în afaceri, deși a fost avertizată că dacă va depune mult efort riscă să nască mai devreme. Alina a născut prin cezariană, iar fetița va avea cetățenie americană, la fel ca frățiorul ei.

Din căsătoria anterioară, cu Mihaela, Cristi Borcea are trei copii: Patrick (16 ani) și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani). Fostul acţionar de la Dinamo mai are un copil pe care l-a recunoscut după ce a fost acționat în instanță. În 2014, avocata Simona Dana Voiculescu l-a dat în judecată pe Borcea. Ea a afirmat că fetiţa ei în vârstă de 8 ani este tot a dinamovistului. După proba ADN s-a stabilit că avocata a spus adevărul.

Borcea cu copiii
Foto: enational.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *