Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se pregătesc pentru al doilea copil

Cântăreaţa Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu au o căsătorie fericită şi o minunăţie de fetiţă, Elena Carolina, în vârstă de 1 an și 10 luni.

cu Carolina
Foto: facebook

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt extrem de emoţionaţi de când au aflat că familia lor se va mări. Vestea a fost împărtășită de cei doi soți pe rețelele de socializare. „Dragii mei, sunt foarte emoționată să împărtășesc cu voi o veste frumoasă! Voi deveni mămică pentru a doua oară! Vă îmbrățișăm cu drag. Toți 4!”, a scris Alina Sorescu.

Designerul Alexandru Ciucu a postat, la rândul lui, mesajul: „Noi trei vrem să vă spunem că vom fi patru. La anul prin primăvară. Vă îmbrățișăm pe toți”.

„Ne doream să-i facem repede un frățior sau o surioară Carolinei, pentru a nu fi mai apoi o diferență mare de vârstă, să crească împreună. Suntem norocoși și recunoscători că am fost binecuvantați cu cel de-al doilea copil imediat ce ne-am propus și abia așteptăm să vină pe lume în primăvara anului urmator”, mărturisește Alina Sorescu.

Carolina-Ciucu
Foto: facebook

În primăvară Alina spunea că micuţa Carolina a luat câte ceva atât de la ea, cât şi de la soţul ei. “A început să meargă, a început să vorbească, zice mama, tata, şi multe altele. Merge cu viteză chiar. Prima dată a zis mama, spre bucuria mea, dar a zis şi tata la foarte scurt timp. I-am rupt turta, iar de pe tavă a ales întâi microfonul, apoi cheia de la maşină, peria de păr şi centimetrul. Deci a luat de la fiecare câteva”.

Recent Alina le-a mai făcut o surpriză fanilor, atașând o fotografie în care i se poate distinge clar sarcina, alături de care a postat un mesaj de mulțumire:

cu burtica
Foto: facebook

„Am fost copleșită de numărul mare de mesaje pe care le-am primit de când am anunțat că vine al doilea bebe…
Apreciez cu tot sufletul urările voastre frumoase și trimit aceleași gânduri bune către voi! Vă mulțumesc“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *