Amalia Năstase, fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase, este însărcinată

Amalia Nastase
Foto: romaniatv.net

Amalia şi Ilie Năstase s-au căsătorit la Paris, în 2003, în timpul turneului de tenis Roland Garros. La numai şapte ani de la fericitul eveniment, cei doi au decis să pună punct mariajului, finalizând divorţul în acelaş oraş în care şi-au pecetluit iubirea.

Vestea divorţului a surprins pe toată lumea deoarece păreau un cuplu fericit şi foarte echilibrat. Despărțirea celor doi s-a produs într-un mod extrem de elegant, fiind un exemplu de civilizație pentru foarte multe cupluri autohtone. Cum era de aşteptat, Amalia şi Ilie au rămas în relaţii cordiale, iar marele nostru tenismen este foarte apropiat de cele două fete pe care le are cu Amalia – Alessia, în vârstă de 12 ani, şi Emma, în vârstă de 9 ani.

După divorţ fiecare şi-a continuat viaţa. Ilie s-a recăsătorit, în timp ce Amalia a fost destul de discretă cu viaţa personală, mult timp crezându-se că şi-a îndreptat întreaga atenţie doar spre fetiţe şi carieră. Lucrurile nu au stat chiar aşa, deoarece, discret, a început o relaţie cu Răzvan Mihai Vasilescu, cel care îi este asociat la firma de evenimente. Conform celor de la revista Ciao!, Amalia declara la începutul relaţiei!: „Eu și Răzvan Vasilescu, iubitul meu, facem o echipă foarte bună din toate punctele de vedere, atât în afaceri, cât și în viața privată. Este o relație de business & pleasure, ca să zic așa, și ne merge foarte bine. Câteodată, bussinesul poate să apropie oameni, să consolideze prietenii autentice sau chiar mai mult decât atât, cum ni s-a întâmplat nouă. Încercăm să ne construim o viață liniștită“.

Razvan-Vasilescu-si-Amalia-Nastase
Foto: agentiadepresamondena.com

Se pare că cei doi chiar reuşesc să-şi construiască viaţa mult dorită. Ajunsă la vârsta de 39 de ani, Amalia Năstase se poate considera cu adevărat o femeie împlinită! Iubeşte şi este iubită, are două fetiţe de care este foarte mândră şi aşteapă cu nerăbdare să-l facă tătic pe Răzvan.

Vestea că va deveni mămică a transmis-o într-un mod absolut original. Amalia a postat o fotografie pe una dintre reţelele de socializare în care apare alături de Alessia, Emma şi Răzvan. Fetele poartă tricou roşu cu mesaj, iar viitorul tătic este surprins cu mâna pe burtica Amaliei. În dreptul pozei, viitoarea mămică a scris ”Este băiat”.

Amalia Nastase
foto: Instagram

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *