Povestea de iubire dintre Amalia Năstase şi Ilie Năstase a început în anul 1996. După 7 ani de mariaj şi 14 de relaţie, în 2010, au ales să o ia pe căi diferite. Din acest mariaj, au rezultat două fete: Alessia, în vârstă de 12 ani şi Emma în vârstă 9 ani.

Amalia si fetele
Foto: perfecte.ro

După divorţul de Ilie Năstase, Amalia şi-a refăcut viaţa sentimentală, chiar cu partenerul ei de afaceri. Deşi nu s-au gândit la oficializarea relaţiei, aceasta nefiind o prioritate pentru ei, celor doi le-a încolţit în minte, încă de la începutul relaţiei, gândul de a deveni părinţi. Iată că, în urmă cu câteva zile, Amalia Năstase a adus pe lume, prin cezariană, un băieţel de 3,500 kg şi 53 de cm. Atât ea, cât şi micuţul sunt sănătoşi.

Marea veste a fost anunţată pe reţelele de socializare de partenerul de viaţă al Amaliei, Răzvan Vasilescu. Tot el, a publicat pe Instagram, prima imagine cu fiul său. „A star is born”, e comentariul care însoţeşte fotografia cu micuţul îmbrăcat într-un costumaş inspirat din robotul din „Star Wars”.

bebe

Amalia a născut la o clinică pivată din Capitală, iar alături i-au fost fiicele sale, Alessia şi Emma, dar şi tatăl copilului ei, Răzvan Vasilescu.

Amalia si razvan
Foto: unica.ro

La scurt timp după ce a devenit mămică, Amalia a făcut declaraţii pentru cancan.ro despre cum se simte după ce a devenit mamă pentru a treia oara. „Am născut prin cezariană, nu am avut încotro, pentru că fetele tot prin cezariană le-am adus pe lume. Încă nu îmi dau seama cu cine seamănă, niciodată nu ştiu, parcă mi se pare că nu seamănă cu nimeni, nu ştiu, poate cu Alessia. Şi pentru că totul a fost calculat, bebeluşul este primit cu braţele deschise acasă, unde va avea propria cameră. – Noi deja ne-am pregătit, avem totul aranjat, camera este mobilată, este totul stabilit”, a mărturisit Amalia.

În stilul lui inconfundabil, marele tenismen Ilie Năstase a avut o reacţie de-a dreptul fabuloasă. Acesta a declarat: „Îi doresc să fie fericită dar sper ca băiatul să nu semene cu mine pentru că dacă seamănă cu mine înseamnă că are o problemă”.

Amalia si nastase
Foto: libertatea.ro

La rândul ei Amalia, amuzată de reacţia fostului soţ, a mărturisit: „Am vorbit şi cu Ilie la telefon, m-a felicitat, mi-a spus de o mie de ori că va fi grav dacă va semăna cu el copilul. E Ilie, nu te poţi supăra pe el”.

De asemenea, fericita mămică susţine că se simte mai bine ca oricând şi că nu are timp să se gândească la lucuri negative, lucru ce ar trebui făcut de orice femeie. „Mă simt surprinzător de bine, nu mă doare nimic, copilul e sănătos. Răzvan este foarte emoţionat şi este lângă mine mereu.  Despre depresie nu ştiu ce să zic, atâta timp cât ai şi copii mai mari şi ai ce face, nu ai timp de aşa ceva, fetele au programe, nu am timp de depresie postnatală, nu am avut niciodată şi sper să nu am nici acum. Asta nu înseamnă că cele care au depresie nu suferă, ba da, e de înţeles, fiecare om reacţionează în felul lui”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *