Amy Adams şi Darren Le Gallo s-au căsătorit în secret

Amy Adams şi Darren Le Gallo
Foto: mirna-mirnamattos.blogspot.com

Amy Adams, actriţă cu numeroase nominalizări la Oscar, este într-o relaţie cu prietenul ei, Darren Le Gallo, din anul 2001. Cei doi s-au cunoscut în timp ce urmau un curs de actorie. După şapte ani de relaţie s-au logodit, dar era clar faptul că nu se grăbeau spre căsătorie. În anul 2010 cei doi au devenit pentru prima oară părinţi. Au împreună o fetiţă, pe nume Aviana, care la sfârşitul acestei luni va împlini cinci ani.

Amy Adams si fetita
Foto: aryziky.net84.net

Cu doi ani în urmă, frumoasa actriţă declara că nu are de gând să se căsătorească prea curând. Cu toate acestea, cuplul avea în plan ca marele pas să aibă loc primăvara sau toamna, într-un cadru restrâns, doar cu familia şi prietenii. Dar programul încărcat al celor două vedete a facut planul să fie pus în practică abia zilele astea. Şi aşa cum au dorit, aşa s-a şi întâmplat. Şi-au oficializat relaţia în cadrul unei ceremonii discrete, care a fost organizată în secret în California, la care au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi.

Darren Le Gallo este actor şi artist. El deţine un atelier de pictură în resedinţa cuplului, aflată în faimosul cartier Beverly Hills din Los Angeles.

În vârstă de 40 de ani Amy Adams, se poate mândri cu o carieră fulminantă în ultimul deceniu. A fost nominalizată de cinci ori la premiile Oscar, pentru rolurile din filmele „Gândăcelul/ Jonebug” (2005), „Îndoiala/ Doubt” (2008), „Luptătorul/ The Fighter” (2010), „The Master” (2012) şi „Ţeapă în stil american/ American Hustle” (2013).

Actriţa a făcut şi alte roluri memorabile în filme precum „O noapte la muzeu 2/ Night at the Museum: Battle of the Smithsonian”, „Julie şi Julia”, „Prinde-mă! Dacă poţi”/ Catch Me If You Can”, „Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson’s War”, „Păpuşile Muppets”, „Man of Steel: Eroul” şi „Pe drum/ On the Road”.

Amy Adams va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în mult aşteptatul film din seria „Batman”, intitulat „Batman V Superman: Dawn of Justice”, unde îi va avea alături, printre alţii, pe Ben Affleck, Henry Cavill și Jesse Eisenberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *