Anca Serea, o mămică la puterea a patra

Anca Serea, o mămică la puterea a patra
foto: revista OK!

Anca Serea, actualmente prezentator tv, a fost un manechin de succes care a câştigat multe competiții, printre care și concursul “Elite Model Look România”. Frumuseţea ei nu a trecut neobservată aşa încât, chipul brunetei, a apărut pe coperta primului număr al revistei Cosmopolitan din România, fiind şi ambasadorul campaniei de lansare a celebrei publicaţii în ţara noastră. De asemenea, Anca a fost imaginea mai multor brand-uri internaţionale, precum Head & Shoulders, Alix Avien sau Elite.

Este puţin cunoscut faptul că în anul 2010, când Anca Serea avea doar 28 de ani, logodnicul ei, Filip Poplingher, a fost răpus de o boală necruțătoare. Relaţia celor doi a durat 11 ani, din ea rezultând doi copii: David, acum în vârstă de 13 ani şi Sarah, acum în vârstă de 8 ani. David şi Sarah au fost cei care i-au alinat cumplita suferinţă şi i-au dat forţa de a merge mai departe.

Anca a recunoscut în numeroase rânduri faptul că relația cu Adi Sînă, liderul trupei Akcent, a venit în momentul în care nu mai credea că i se poate întâmpla ceva bun. Cei doi s-au cunoscut acum patru ani și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Anca Serea, acum în vârstă de 33 de ani și Adi Sînă, acum în vârstă de 37 de ani, au împreună doi copii: Noah, acum în vârstă de 3 ani și Ava, acum în vârstă de 1 an și jumătate.

anca-serea-si-adi-sina-434x326
foto: iasi4u.ro

Invitată recent într-o emisiune tv, Anca Serea a povestit cum reușește să se descurce cu cei patru copii, mărturisind că nu este adepta batăilor sau a pedepselor: ”Cele mai grele momente sunt acelea în care ei nu se simt bine, pentru că simţi aşa că pierzi controlul ca părinte. Când mai au febră sau diverse răceli, dar am învăţat să trecem peste ele. Spre exemplu, Ava a avut o răceală mai puternică la trei luni şi jumătate, a fost un soi de pneumonie. A fost internată şi am stat cu ea, dar a fost bine că şi-a revenit. Asta e, cu bune şi cu rele. Prostioare nu fac, e aşa în limita bunului simţ. Nu e niciunul agitat. Nu prea îi pedepsesc. Aici greşesc. Cu David am cele mai dese conflicte, are 13 ani, e la perioada adolescenţei”, a spus Anca Serea, la Antena Stars.

De curând, Adi Sînă i-a oferit inelul de logodnă, urmând ca în scurt timp cei doi să îşi unească destinele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *