sâmbătă,ianuarie 28, 2023
Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit
Foto: libertatea.ro

Vineri a fost o zi de mare încărcătură emoţională pentru Anca Serea. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv s-a cununat civil cu Adrian Sînă. Ceremonia a avut loc la Primăria sectorului 3, în prezenţa prietenilor şi a celor patru copii ai vedetei tv.

Anca Serea (33 de ani) şi Adi Sînă (37 de ani) au ajuns vineri (6 noiembrie) în jurul prânzului în faţa ofiţerului Stării Civile. Cei doi formează un cuplu de patru ani şi abia acum au decis că a venit momentul să facă pasul cel mare. Artistul a fost primul care a ajuns la primărie cu cei patru copii. La scurt timp şi-a făcut apariţia şi Anca Serea. Bruneta a purtat o rochie de culoare nude, scurtă, iar pe deasupra a îmbrăcat o capă în aceeaşi nuanţă. Cei doi au spus un „da” foarte puternic în faţa ofiţerului stării civile, semn că îşi doreau să-şi oficializeze relaţia.

cununie 2
Foto: click.ro

Adrian Sînă a povestit că au preconizat acest eveniment pentru care au făcut pregătiri din timp, însă nu vor avea vacanţă pentru luna de miere, fiind foarte ocupaţi. „Astăzi nu va fi o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, ci doar o masă cu părinţii, naşii şi copiii. Pentru mine, căsnicia este sfântă. Duminică, vom avea ceremonia religioasă. Va fi la Mănăstirea Caşin, de la orele 17.00”, a spus Anca Serea la Antena Stars, explicând că după acest moment, invitaţii vor petrece până dimineaţa. Sarah a fost foarte emoţionată pentru mama ei, iar David i-a urat „casă de piatră” în locuinţa în care stă şi el. Mama vedetei tv i-a transmis Ancăi să-i mai facă moştenitori, căci aceştia sunt „medicamentul pentru bătrâneţe”.

Astăzi Adrian Sînă şi Anca Serea au făcut cununia religioasă, unindu-şi astfel destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Îmbrăcată într-o rochie de mireasă superbă, în formă de A, Anca Serea a strălucit la eveniment. Prezentatoarea a ales să poarte un machiaj fin şi o coafură lejeră. Pentru a se proteja de frig, Anca a avut peste rochie o haină de blană până în talie. Cununia religioasă a Ancăi Serea şi a lui Adi Sînă a avut loc la Mănăstirea Caşin din Capitală. Primul care a ajuns la biserică a fost fiul cel mare al artistului, care era nerăbdător să o vadă pe mama lui, dar şi pe surorile lui, pe care le-a caracterizat simplu: „Prinţesele”.

Anca Serea şi Adi Sînă miri
Foto: ele.ro

Adrian Sînă şi Anca Serea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul autohton. Cei doi au o relaţie de mult timp şi sunt legaţi de cei patru copilaşi pe care îi cresc împreună, doi ai lor, Ava şi Noah, si doi ai Ancăi din relaţie anterioară, David şi Sarah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *