Anda Adam: din culisele nunţii anului

0
Anda Adam
Foto: libertatea.ro

Duminică, în cortul special amenajat pe malul lacului Snagov, pentru cea mai aşteptată şi comentată nuntă din acest an, Anda Adam şi alesul inimii, Sorin Andrei, şi-au primit cu braţele deschise cei peste 400 de invitaţi de seamă.

Petrecerea a fost de departe una foarte reuşită şi asta o spun unii dintre invitaţii care au fost alături de Anda la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa artistei.

Faptul că Anda a promis o petrecere pe cinste, total atipică, reiese şi din anumite evenimente petrecute de-a lungul celor multe ore de distracţie.

Cum era de aşteptat, mirii au profitat din plin de locaţia superbă şi au început petrecere cu o şedinţi foto, în care Anda şi Sorin s-au fotografiat alături de domnișorii și de domnișoarele de onoare. După şedinţa foto a urmat deschiderea efectivă a evenimentului care a fost făcută de celebrii Flick şi Răzvan Popescu, dj-ii postului Radio Zu, care au recitat o variantă hazlie a poeziei ”Luceafărul”.

Din start s-a impus regula ca mireasa să nu fie furată, lucru care s-a respectat cu sfinţenie. Mai mult decât atât, nu a existat clasicul dans al mirilor de la început. Cât priveşte aruncatul buchetului, subiectul a generat o întreagă distracţie. Dacă prima oară Anda doar a mimat aruncarea buchetului, a doua oară a reuşit să-l arunce fix în mâinile unui bărbat, spre deliciul întregii asisteţe. La cerearea publicului, Anda a încercat şi a treia oară, de această dată fiind cu noroc, buchetul ajungând în braţele unei invitate.

Se spune că la propria nuntă nu este bine să cânţi deoarece aduce ghinion. Anda nu a ţinut cont de această superstiţie şi a cântat de mama focului, atât ultima ei piesă „Seri de mai”, cât şi alături de grupurile, formate spontan, din cântăreţi prezenţi la eveniment.

Deoarece complexul unde a avut loc nunta dispune de o piscină generoasă, Anda le-a spus invitaţilor să-şi aducă costumele de baie pentru o bălăceală spre dimineaţă. Din păcate însă, apa a fost foarte rece şi nimeni nu s-a încumetat să se rişte.

Fabulosul tort a avut cinci etaje, a fost ornat cu cristale swarovski iar în vârf a avut iniţialele mirilor A şi S.

Anda
Foto: libertatea.ro

Printre invitaţii de seamă la nunta anului s-a aflat şi Pepe cu încântătoarea lui soţie Raluca. Chiar dacă a ajuns mai târziu la eveniment, Pepe a stat până aproape de spartul târgului, a dansat şi s-a simţi nemaipomenit de bine la nunta Andei. Întrebat în cadrul emisiunii „Necenzurat”, despre evenimentul la care a luat parte, artistul a mărturisit că „Toată lumea a fost superbă. Aproape toţi am cântat din plăcere. A fost un moment inedit, un moment pe care l-am dedicat tuturor. A fost o nuntă frumoasă inedită modernă. Am ajuns mai târziu, dar am plecat printre ultimii. Artificiile au fost superbe. Anda mi-e prietenă din ’99. Primul turneu cu ea l-am făcut „.Cât priveşte “darul de nuntă”, Pepe a spus simplu „Eu am dat un plic”.

 

Într-o declaraţie recentă, Anda Adam spunea că este fericită, mulţumintă de cum a ieşit evenimentul şi că aşteptările ei au fost cu mult depăşite.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *