Anda Adam este însărcinată în 6 luni. Primele imagini cu viitoarea mămică

Anda Adam este însărcinată în 6 luni
Foto: facebook

De aproape un an de zile, Anda Adam trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Sorin, care i-a devenit şi soţ între timp. Anda şi Sorin s-au căsătorit la data de 7 iunie, într-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov. La vremea respectivă, cântăreaţa nu a scos niciun cuvânt despre sarcină, iar burtica nu i s-a văzut deloc prin rochia de mireasă.

Speculaţii pe seama sarcinii Andei au apărut cu mai bine de trei luni în urmă, când solista începuse să ia proporţii. Întrebată adeseori despre o eventuală sarcină, cântăreaţa nega de fiecare dată, mărturisind că s-a îngrăşat din cauza faptului că nu mai face sport. Mai mult decât atât, de ceva vreme, Anda şi-a schimbat şi stilul vestimentar, trecând de la rochiile mulate la haine largi şi lălâi. Referitor la noul stil vestimentar preferat de vedetă, aceasta mărturisea acum o lună celor de la Libertatea: „Este o strategie de a purta aceste haine, fiecare poate deduce ce vrea. Îmi place să las loc interpretărilor. Poate sunt însărcinată, de ce nu?”.

anda adam in apa
Foto: facebook

Până şi tatăl cântăreţei a dezvăluit în ziua nunţii că fiica lui este însărcinată, numai că vorbele lui au fost luat mai puţin în seamă având în vedere concentrarea tuturor pe evenimentul în sine. Cu toate acestea, socrul mic a mărturisit celor de la „Acces Direct”: „E secret de stat. Nu au zis niciodată nimic, dar eu bănuiesc ceva. Se văd ceva urme. Eu aşa cred, că ar fi însărcinată. Copiii creează familia. Anda a avut parte de o familie împrăştiată, nu a avut parte de o familie unită. Sper să aibă cât mai mulţi copii”.

După atâtea negări şi speculaţii Anda Adam s-a hotărât să elucideze misterul şi a făcut dezvăluirea pe contul ei personal „Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape 6 luni si abia aşteptăm să devenim părinţi! Voi ce credeţi că o să fie? Fetiţă sau băiat?”.

Anda la plaja
Foto: facebook

În acest moment Anda Adam şi soţul sunt în luna de miere, pe care o petrec în Spania, la Ibiza, împreună cu naşii Nicu Gheară şi soţia sa, Mihaela şi câtiva prieteni apropiaţi.

la masa cu nasii
Foto: facebook

Se pare că Anda se simte foarte bine şi se bucură din plin de soare, plajă, plimbări cu iahtul şi de compania celor care o însoţesc.

Anda pe iaht
Foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *